thumbnail

3dhype mediapartner van Media Elements

Door: Edwin van het Bolscher, 1 oktober 2004 Sinds kort is 3dhype mediapartner geworden van Media Elements, het grootste media spektakel van Nederland. Afgelopen woensdag zijn 3dhype en de organisatoren van Media Elements om de tafel gaan zitten en we zijn tot een overeenstemming gekomen.

Mediapartners...?
Mediapartner is een partner voor dit evenement die ervoor zorgt dat de informatie de doelgroep bereikt met invullingen zoals nieuwsberichten, reclame op de site etc. 3dhype heeft hier afspraken over gemaakt en zo dat er natuurlijk ook wat voor 3dhype te halen is. Het is meer het "we helpen elkaar" idee.

Wat is het voordeel voor 3dhype
3dhype is nu als mediapartner te vinden op http://www.mediaelements.nl/pro . Enkele andere mediapartners zijn: 3dworld, Computerarts en Flashfocus. 3dhype zal op deze site geassocieerd worden met deze grote namen waardoor we weer meer bekendheid krijgen.
3dhype heeft voor volgend jaar de belofte gekregen om de 3D track van het evenement te in te richten.

Wat is het voordeel voor de leden
Natuurlijk zit er zeker een voordeel voor jullie in. Alle leden van 3dhype worden gezien als student en krijgen dus studentenkorting om de dagen te kunnen bezichtigen. 3dhype zal daar ook volop aanwezig zijn. Locaties voor de meeting zijn in een mum te regelen!

Dus…
3dhype heeft een volgende stap van groei ondernomen. En binnenkort hopelijk niet meer weg te denken in de Nederlandse 3D scène.

Om verwarring te voorkomen
3dhype heeft nog steeds een grote meeting op de HAFF, dus iedereen die zich al ingeschreven heeft of zal inschrijven hoeven niet bang te zijn dat die niet doorgaat. Bij deze meeting zal een uitreiking plaatsvinden van de laatste contest.
De week erna, 11 en 12 november is iedereen van harte uitgenodigd om ook langs te komen bij Media Elements. Deze is meer gericht op 3D en zullen fantastische sprekers krijgen, enkelen staan nog niet op de site, ik heb er een stel gezien en ze zijn zeer de moeite waard!
4866 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Brekel PointCloud v3 (Beta)

Tim van Helsdingen met SideFX tutorial

Playgrounds TV 12 december

Blender 2.91 is beschikbaar

Serief Affinity verlengt pandemie korting

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten