thumbnail

Ballistic boeken Inkoop Actie

Door: Wdekreij, 19 oktober 2004 Ik kwam zojuist op www.inkoopacties.net en zag daar een Animo Check voor Ballistic boeken. Als er genoeg animo voor is wordt dit een inkoop actie en kun je dus met korting boeken bestellen. Het gaat om boeken als d'Artiste, Elemental, Exposé 1, Exposé 2, Machine Phase en Oddworld.

Deze inkoopactie is ervoor bedoelt om goedkoper aan de boeken van BallisticPublishing te komen. Ballistic staat bekend om zijn boeken met daarin goede CG art (Computer Generated Art) en maakt deel uit van de site CGtalk.com. Over de hele wereld heeft het boek al positieve kritiek gehad en er staan dan ook veel bekende computer artiesten van deze tijd in.

Kosten
Gezien het feit dat het boek uit Australie moet komen zijn er natuurlijk al hogere kosten. Door in groepsverband te werken kunnen we de kosten echter drukken. Als er in totaal meer als 10 boeken worden besteld hebben we al een korting van 22%. Uiteindelijk zal het waarschijnlijk dan neerkomen op een korting van 5euro/boek. Dit lijkt niet zoveel maar de bestelprocedure is derhalve ingewikkeld dat het voor de meesten ook niet interessant is bij het bedrijf zelf te bestellen.
4167 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Wdekreij

Populaire onderwerpen

Arno Schmitz op cover van 3D World

Disney sluit Blue Sky Studios

Stijn Windig geinterviewd door MAFCAST

Tim van Helsdingen met SideFX tutorial

Serief Affinity verlengt pandemie korting

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten