thumbnail

Jouw animatie, werk, showreel op 3dhype DVD

Door: Edwin van het Bolscher, 30 oktober 2004 Wij roepen iedereen van 3dhype op die 3D animaties, 3D werk en/of showreels te beschikking stellen om als promotiemateriaal te dienen op de 3dhype DVD. Wil je 3dhype steunen op een andere manier dan alleen lid zijn, dan is dit je kans!

3dhype geeft op 6 november een kleine presentatie over 3dhype op de 3dhype meeting in Utrecht tijdens het Holland Animation Film Festival. Dus heb je een animatie klaar die je graag ertussen wilt zien, zorg er dan voor dat we ze voor zondag 30 oktober kunnen downloaden of in de brievenbus vinden van:

Lynx Design
Achterstraat 32
4153 AR Beesd
tav G Avezaat

Dankzij vele inzendingen is het e-mail adres van mmwizard over de top gegaan en daarom is het nu verplicht om te uploaden naar: http://root.3dhype.com/upload
Tip: Zip alles bij elkaar, noem het bestand met je naam, zorg eventueel voor een textdocument in de zip voor meer informatie. Alle bestanden komen in 1 directory, dus om daarom een beetje een overzicht te houden?


Als je eigen webruimte hebt, kun je hieronder een link plaatsen naar je werk.

Ook als je een still hebt, is die van harte welkom

Zet je naam, je loginnaam van 3dhype en een klein inleidend verhaaltje erbij van wat het is. Wij garanderen dat je werk alleen gebruikt wordt voor deze DVD en alle rechten worden voorbehouden. Jouw naam zal in beeld verschijnen met je werk.

Leden die hun werk hebben gevonden in topwerk.3dhype.com (http://213.51.221.74/3dhype/?site=walloffame.asp ) kunnen erop rekenen dat zij erin komen met stills.

Dus niet vergeten:
Je naam
Je loginnaam
Inleidend verhaal

Met vriendelijke groet,

Anouk, MMwizard en 3ddy
Organisatie 3dhype meeting 2004 Utrecht HAFF
4234 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Brekel PointCloud v3 (Beta)

Amazon Web Services - Blender Fund

Tim van Helsdingen met SideFX tutorial

Blender 2.91 is beschikbaar

Playgrounds TV 12 december

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten