thumbnail

Guerilla Games vertegenwoordigd op media elements

Door: Edwin van het Bolscher, 30 oktober 2004 Na wat belletje gepleegd te hebben, is 3dhype erin geslaagd ervoor te zorgen dat Guerrilla Games vertegenwoordigd wordt door Jan-Bart van Beek. Jan-Bart zal een sessie houden over de ontwikkelingen van Guerrilla Games. Hiermee is Media Elements nog interessanter geworden en 3D word goed bevolkt. Dit kun je niet missen!

Jan-Bart van Beek studeerde in 1997 af in fotografie van de Koninklijke Academie is Den Haag, hij was de eerste student in geschiedenis die afstudeerde met werk waar nooit een camera aan te pas was gekomen en volledig op de computer was gegenereerd. Na enkele jaren als free-lance digitale beeldbewerker te werken in de nederlandse reclame industrie, kwam hij eind 1999 in contact met Lost Boys Games. Het nieuwe nederlande games bedrijf, gefuseerd uit 3 kleinere developers, was in die tijd in onderhandeling met Sony over het ontwikkelen van een nieuwe First-Person Shooter voor hun in 2000 verwachte Playstation2 console. 5 jaar later is het spel getransformeerd van een kleine budget titel tot Killzone, Sony's vlaggenschip product voor de kerst van 2004 en is Lost Boys Games veranderd van een kleine onervaren ontwikkelaar in Guerrilla, een internationaal erkende Game Developer. Jan-Bart heeft vanaf 2001 de content productie geleid van Killzone in de rol van Lead Artist, en is momenteel bezig met de research fase voor de volgende generatie Sony Consoles.

Voor het aanmelden voor media elements biedt 3dhype een fantastische aanbieding wat je zo'n 60% korting geeft op beide dagen. Ieder lid van 3dhype, ongeacht je geen student bent, krijgt korting via 3dhype op het media elements. Een groot spectacel met grote sprekers nationaal en internationaal. Via http://www.mediaelements.nl/pro/index.asp?TypeId=357 kun je je dan aanmelden! Tot dan!
4458 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Tim van Helsdingen met SideFX tutorial

Brekel PointCloud v3 (Beta)

Amazon Web Services - Blender Fund

FMX 2021 zal online plaatsvinden

Blender 2.91 is beschikbaar

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten