Account maken  Inloggen
thumbnail

Microsoft Avalon preview nu verkrijgbaar

Door: Edwin van het Bolscher, 29 januari 2005 Sinds al een tijdje vindt iedereen die een apple heeft zien draaien met OSX geweldig. De mooie vloeiende bewegingen in dit operating systeem waren een lust voor het oog. Microsoft die nog nog bezig was windowsXP uit te brengen waren zelf ook erg enthousiast over dit succes, blijkt wel weer uit het volgende.
Avalon, de nieuwe grafische motor (engine) van windows is sinds kort te downloaden van de microsoft site voor nieuwsgierigen. Avalon wordt één van de 3 onderdelen waarboven het nieuwe operating systeem van Microsoft zal draaien (Windows Longhorn). Grafisch gezien zal Windows Longhorn een verbetering zijn. We zitten dan niet meer met een pixel interface maar een vector interface die volledig dynamisch zal zijn.
Als je de preview download is het niet een nieuwe look-and-feel omgeving, maar een onderliggende engine van windows met een software development kit, waarmee software ontwikkelaars alvast hun software kunnen aanpassen voor de nieuwe versie van Windows. In 2006 is de planning voor dit nieuwe operating systeem.

Mensen die hun systeem alleen gebruiken voor 3D'en en dus geen ontwikkelaar zijn in software, raad ik af om dit te downloaden, en rustig te wachten tot longhorn officieel uitkomt
3004 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Ainbo teaser-trailer

Joel Einhorn - Disney's Once Upon a Snowman

Ambassadors - ActieHelden

Blender 2.90 is beschikbaar

Nieuwe Intel Logo

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten