thumbnail

3dhype inside nieuws

Door: Edwin van het Bolscher, 15 maart 2005 3dhype beschikt al een tijdje over een grafiek die uit elk lid zijn profiel bekijkt welk programma hij/zij gebruikt. Deze stats zijn zeer handig voor 3dhype om te zien welk software pakket het meest gebruikt. Op dit moment zijn er een aantal leden die nog geen software pakket hebben opgegeven. Hier dan een vriendelijk verzoek om dit even kenbaar te maken. Deze informatie zal gebruikt worden om derden in te lichten om gericht reclame te plaatsen op 3dhype.

Adverteren
Ja, je leest het goed. 3dhype is al een aantal keren gevraagd om advertenties te plaatsen van verschillende instellingen. Ook software distributeurs hebben dus oren naar wat er nu gaande is op de grootste Nederlandse 3D community van Nederland. Hierbij waarborgt 3dhype natuurlijk jullie anonimiteit, plus dat de bekende e-mail adressen niet aan derden worden verstrekt.
Je helpt 3dhype dus een handje als je deze gegevens invult wanneer je langs komt op 3dhype.

Als u toevallig een bedrijf bent en eventueel wilt adverteren op 3dhype, heeft 3dhype geschikte prijzen om uw bedrijf belangstelling te geven. Ook zijn sponsoren van harte welkom. Kijk voor meer informatie op http://82.72.164.98/3dhype/about.asp?info=adverteren

Extra admin
3dhype is sinds kort uitgebreid met 1 extra Administrator. Tijdens mijn pauze van een maand, heeft Edouard alias Design'ed mijn plaats perfect opgevuld en is zodoende administrator gebleven om 3dhype nog beter bij te houden.

Nieuwe Layout
3dhype is nog steeds bezig met het nieuwe ontwerp van de community. Deze zal de functionaliteit moeten verbeteren, en het uiterlijk van de pagina mee te laten gaan met de tijd. Overigens wordt het fundament ook goed herzien om de pagina sneller te maken.

Verhuizing
3dhype zal waarschijnlijk (fisiek) verhuizen. Ergens in juni of juli zal de server zich een straatje verder zijn stof doen opwaaien. Dit staat nog niet helemaal vast, maar het heeft te maken met de persoonlijke verhuizing van 3ddy.

Dit even kort over de gang van zaken van 3dhype. Wij hopen je voldoende te hebben geinformeerd. Als er nog vragen zijn, kun je altijd terecht op het bekende e-mail adres.

De Admin's van 3dhype
2999 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Animatie cursus van Nanda van Dijk

Nieuwe versie van The Grove

Playgrounds TV: Crypto Art + NFTs - 9 april

Xsens maakt motion capture systeem flink goedkoper

Buck opent kantoor in Amsterdam

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten