thumbnail

3D Palace houdt een 3DS Max seminar deze zomer in Amsterdam.

Door: Megann, 8 juni 2005 Met trots kondigt 3D-Palace een uitbreiding tot de traditionele training aan, met de eerst Maxterdam cursus deze zomer. Drie jaar lang heeft 3D-palace zich geconcentreerd op het produceren van video tutorials en zal nu een seminar houden die mensen een aantal technieken leert.

Deze eerste Maxterdam is een tweedaagse 3DS Max 7 seminar over efficient mechanisch modellen en riggen. Hier bespreken en creëren we een speciaal ontworpen tweebeenige, hoog gedetaileerde walker waar je voor ongeveer 14 uur aan zult werken. De lessen zal modellen, riggen, basis animaties, particles, en texture animatie voor effecten behandelen. Tegen het einde van deze twee dagen zou je genoeg kennis en vaardigheden opgebouwd hebben om van conceptart tot het vervaardigen van een compleet 3D model te kunnen werken.

Op de workstations is Max geinstalleerd, het is dus niet nodig om laptops of andere dingen mee naar de cursus te nemen. We voorzien iedereen van koffie (Je zult het nodig hebben), maar voor lunch moet je zelf zorgen. Na de seminar gaan we nog wat drinken, zoals vermeld in de brochure (te vinden op http://www.3d-palace.com/forums/viewtopic.php?t=6471).

We proberen je zoveel mogelijk waarde voor je geld te geven. Na deze twee dagen krijgt elke deelnemer:

Een certificaat van de 3D-Palace training
Een complete set aan 3D-Palace Training DVD’s
Een sponsorlidmaatschap van 3 maanden- Deze geeft te toegang tot de volledige downloads van alle tutorials van de site zonder wachttijden (Let op: Je krijgt hierbij geen korting op DVD prijzen van titels die nog uit moeten komen, tenzij je na 3 maanden je weer inschrijft als sponsor).
Een bonus limited edition tutorial set speciaal voor deze seminar geproduceerd.

We hopen dat dit alles je bevalt. Op dit moment kunnen we geen korting aan studenten geven,maar deze cursus is nergens goedkoper.

Voor meer details en aanmeldingsformulieren training@3d-palace.com of reageer op het topic op het forum.

4444 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Megann

Populaire onderwerpen

DAMD Evenement 2022

Deepfake in UK mogelijk strafbaar

HKU steunt kunstonderwijs in Oekraïne

Interview met Patrick Chin - Dr. Panda

Nvidia onderzoekt smelten RTX4090

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten