thumbnail

Dreamworks' planning

Door: Edwin van het Bolscher, 28 juni 2005 Dreamworks is nogal druk met animeren. Op dit moment zijn ze bezig met wel 6 nieuwe geanimeerde films bezig waar je de komende jaren van kunt genieten.

Shrek 3, 2007
Shrek, Donkey en Puss gaan naar een verre uithoek van het Koninkrijk Far, Far Away waar de jonge "Artie", die het neefje is van Koningin Lilian, gaat afstuderen van school, Artie blijkt de jonge Koning Arthur te zijn en Shrek, Donkey en Puss moeten deze extreem rebelse jongen overtuigen.

De zelfde cast keert terug, met een gastrol voor Justin Timberlake als King Arthur.

Bee Movie, 2007
Barry B. Benson (Jerry Seinfeld), een bij die net is afgestudeerd van de middelbare school, is gedesillusioneerd aan zijn eenzame carrière keuze, het maken van honing (making honey). Op een speciaal uitstapje buiten de bijenkorf, is Barry gered door ene Vanessa (Renee Zellweger), een bloemist in de stad New York. Wanneer hun relatie begint te ontwikkelen, begint Barry te begrijpen dat mensen de honing opeten. Hij wil de mensheid daarvoor voor de rechter slepen.

Kung Fu Panda, 2008

Over The Hedge, 2006

Wallace & Gromit: The Curse Of The Were-Rabbit, 2005 (Aardman Animation)
Wallace en zijn trouwe viervoeter, Gromit, zijn van plan om het mysterie achter de sabotage van de tuinen die het dorp teistert en bedreigd de jaarlijkse wedstrijd voor de reuzengroente.

Flushed Away, 2006 (Aardman Animation)
Een verhaal over bovenstadse rat die doorgespoeld wordt door een toilet vanuit zijn penthouse appartement, eindigt in de riolen van Londen, waar hij opnieuw moet leren leven op een heel andere manier.
4186 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Polder Animation Interview Trippel Trappel

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Interview met Patrick Chin - Dr. Panda

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten