thumbnail

houdini apprentice 6 is uit

Door: 3dhype, 14 maart 2003 Side Effects software inc. kondigt een vroege bevoegdheid aan om versie 6 van houdini apprentice te downloaden. Since zijn eerste uitgave, heeft houdini apprentice aan een nieuwe generatie 3d artiesten de kracht en flexibiliteit van houdini's procedurele werkplek geïntroduceerd.

Houdini, het machtigste 3d programma wat er maar bestaat. Je kunt je ei er helemaal in kwijt. Zo kun je bijvoorbeeld helemaal je scene programmeren, of helelmaal opgebouwd hebben en net even het begin willen aanpassen zonder dat er wat anders verandert. Procedureel heet dat. Hetzelfde wat vergelijkbaar is met het maken van shaders in maya, of het maken van materials in 3dsmax. Alle lagen kun je weer opnieuw aanroepen en veranderen. In houdini kun je dat met objecten, je bewerkingen, je animaties, alles is opnieuw te doen, zonder dat er in de bovenste lagen een verandering plaats vindt.

Dit pakket wordt veelal gebruikt in de grote film industrie. Waar meestal gesproken wordt over andere pakketten, heeft houdini ook een hand in gehad. Geef jezelf eens een kans om een compleet een andere kijk te krijgen op het aspect 3d, en kijk eens wat de mogelijkheden zijn van houdini, gratis en voor niks.
4539 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

3dhype

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Post Panic stopt

Still Here

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten