thumbnail

Autodesk 3dsmax 8 aangekondigd

Door: Edwin van het Bolscher, 1 augustus 2005 Vandaag is 3dsmax 8 aangekondigd. Er zijn al enkele nieuwe features beschreven op de site van Autodesk. Deze zijn onder andere:

Je kunt nu transities mixen en bewerken vanuit elke animatie in 3dsmax in een handige interface. Ook importeren van standaard motioncapture formaten kun je nu direct loslaten op je karakter rig. Cloth en Hair zitten er nu ook in.

Skinning is verbeterd door meerdere kleuren te kunnen gebruiken per envelope/bone. Hierbij kun je snel zien welke vertex bij welke bone zit.

Pelt mapping is een nieuwe UV unwrap control. Pelt zal het unwrappen als een soort pels van je karakter. Je hebt nu ook de mogelijkheid om vanuit je UVW unwrap modifier bij unwrap types te komen zoals box, cylinder en spherical).
Export UV Template Image, je zult het niet anders kunnen uitbrengen dan, EINDELIJK. Nu kun je je UVW coordinaten opslaan als een afbeelding en die gebruiken in Photoshop en andere applicatie.

3dsmax zal het meest verbeterd zijn op animatie gebied als ik het zo zie. Met de animatie mixer is het nu een makkie om je animaties te blenden, verplaatsen, timen, bewerken en te overzien.

http://www.3dhype.com/posts.asp?page=1&idcat=1&idforum=10&idthread=1522
4166 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Tim van Helsdingen met SideFX tutorial

Brekel PointCloud v3 (Beta)

Amazon Web Services - Blender Fund

FMX 2021 zal online plaatsvinden

Blender 2.91 is beschikbaar

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten