thumbnail

IBC 2005 gratis aanmelden (MEETING?)

Door: Edwin van het Bolscher, 16 augustus 2005 IBC, International Broadcasting Conference, wordt ook dit jaar weer gehouden in de RAI Amsterdam. Het evenement wat dichtbij is en wat dichtbij ons werk komt. En wat het nog interessanter maakt, het is gratis te bezoeken als je op tijd bent met aanmelden. Het spektakel zal plaatsvinden op 9 t/m 13 september.

Dit jaar zijn de vaste standhouders weer te vinden, zoals Alias Systems, Autodesk Media Entertainment, Adobe, Avid, Apple en Microsoft. Overigens zijn er veel meer bedrijven die hun laatste ontwikkelingen graag aan je laten zien.
-Microsoft schijnt niet over zijn paradepaardje Vista gaan praten, maar meer de aandacht gaan geven aan Windows Media en Windows TV.
-Autodesk laat zijn nieuwe aanwinsten zien. Dit zal veelal uitgaan naar hun pakket Combustion. Hoe vreemd het dan ook is, in persberichten werd verteld dat Combustion de naam Discreet behield, wordt het toch nu aangeprezen met de naam Autodesk.
-Avid zal hopelijk meer laten zien van zichzelf dan vorig jaar. Volgens het verhaal zal er toch een glimp te zijn op te vangen van Softimage XSI.
-Apple, daar kan ik kort over zijn, de laatste baanbrekende technologie waardoor je wordt platgelopen: Ipod.
-Adobe laat zijn CS2 pakket hier een beetje in het duister. Op het IBC komt er veel After Effects, Premiere en andere pakketten en technologien op het gebied van videobewerking. Ook al zal het niet raar zijn om toch wat tips mee te krijgen van CS2.

De exhibitie vloer is open voor iedereen, wel is hier een registratie voor nodig op de site. Als je voor 22 augustus je aanmeldt, kom je in aanmerking voor een gratis toegangspas. Als je later bent, kost je dit € 55,-.

EDIT: Ondertussen zijn gratis passen gevonden op het internet, deze worden vrijgegeven door verschillende bedrijven.Met die gratis toegangspas kun je tegenwoordig nog meer bezichtigen dan voorheen:
- een gratis Internet cafe
- gratis de laatste weetjes op het gebied van mobiele techniek
- gratis training van Autodesk, Avid, Discreet, Leitch en Sony Europa.

Goed alles leuk en aardig hierboven, maar deze situatie leent zich goed uit voor een 3dhype meeting. Op het forum wordt een onderwerp geopend. Daar kan je mooi op reageren betreft de meeting van 2005.

http://www.3dhype.com/posts.asp?page=1&idcat=1&idforum=10&idthread=1554
5495 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Polder Animation Interview Trippel Trappel

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Interview met Patrick Chin - Dr. Panda

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten