thumbnail

Wacom Graphire 4

Door: Edwin van het Bolscher, 14 september 2005 Nu ik net een paar maanden een deel mijn bureau heb verbruikt aan een Graphire 3. Nu zie ik dat Wacom met een nette Graphire 4 op de markt komt. De Graphire is de goedkopere professionele versie van de Wacom series. Met een DPI van 2000 dpi (Penpartner en de Volito zijn 1000 dpi) valt hij in een middenklasse. Genoeg voor 1 beeldscherm, genoeg voor het uitproberen en betaalbaar voor de eerste beste student met een uitgekleedde beurs.



De nieuwe versie, heeft 2 aparte knoppen op de pen, terwijl zij in vorige versies verbonden waren. Ook er knoppen gezet op de tablet zelf, de express keys. Overgenomen van zijn duurdere broertjes waarmee je gemakkelijk eigen macroscripts of sneltoetsen kunt activeren.
Tussen de express keys vind je een scroll wieltje. Erg handig om er documenten door mee te lezen.

De Graphire4 is vanaf midden september verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe Graphire4 Classic kost 99,90 euro, de Graphire4 Classic XL 199,90 euro, de Graphire4 Studio 149,90 euro en de Graphire Studio XL 249,90 euro. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wacom geeft op de producten twee jaar garantie.
6234 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Method Studios waarschuwt voor phishing e-mail

De Grove 2.0

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten