thumbnail

Autodesk neemt Alias over voor 182 miljoen dollar

Door: Japie, 5 oktober 2005 Autodesk maakte vandaag bekend dat ze een definitief voorstel hebben ondertekend om Alias over te nemen, voor 182 miljoen dollar. Deze overname zal Autodesk doen groeien in de film, video, interactieve games, media, Web, consument producten, industrieel design, architectuur en visualisatie markt. Een hele mond vol dus. De transactie van dit bedrag zal binnen de volgende 6 maanden voltooid zijn.

Een slimme stap voor Autodesk om zo een grote leider te worden in de 3D Software ontwikkeling. Maar erg overzichtelijk wordt het niet. Autodesk Maya, Autodesk 3D Studio Max, Autodesk Kaydara... Vorig jaar was Kaydara nog maar net overgenomen en nu zit het vast aan Autodesk.

Autodesk vertelde dat ze niks fundamenteels gingen veranderen in de software van beide partijen. Ook Maya zal nog steeds ondersteund worden. Het grootste voordeel van deze overname, is dat het allemaal goedkoper gaat worden voor ons.
Op dit moment zijn de meeste klanten (wij dus) aan het zoeken naar een betere productiviteit, naadloze intergratie en betere data management. Hier zal autodesk zijn best doen om dit te realiseren.
6121 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Japie

Populaire onderwerpen

Serief Affinity verlengt pandemie korting

Tim van Helsdingen met SideFX tutorial

Brekel PointCloud v3 (Beta)

Amazon Web Services - Blender Fund

Playgrounds TV 12 december

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten