thumbnail

Apple heeft een leuke opvolger voor zijn iPod

Door: Edwin van het Bolscher, 18 oktober 2005 Op dit moment moet je niet meer terug denken aan de tijd van de walkman en cassettebandjes. Apple heeft al een paar dagen geleden zijn vernieuwde iPod getoond, en dit keer gaat het niet alleen met geluid. Deze iPod (de vijfde generatie van de iPod collectie) heeft nu ook afspeelmogelijkheden voor video. Met 150 uur aan video kun je in ieder geval een fatsoenlijk demoreel op je Pod zetten. Natuurlijk is het nog even wachten tot er een daadwerkelijke camera op de iPod te vinden is, aangezien dat nogal handig is om leuke bewegingen op te nemen van vrienden/collega's of van jezelf om ze direct daarna te gebruiken voor rotoscoping. Of er daadwerkelijk een videocamera op een iPod zal komen is bij mij niet bekend.

Met 60GB op de grootste uitvoering van de vijfde generatie van de iPod is het geen probleem meer om het te gaan gebruiken voor portable HD. Ook is het mogelijk deze iPod aan je Televisie te koppelen en met een Apple Remote kun je vanuit de luie stoel je iPod besturen.

De goedkoopste iPod van deze serie is te halen voor $299 dollar. Voor 30 GB meer betaal je $100 dollar meer. Hij is voor bijde uitvoeringen in zwart en wit te krijgen. Een leuke aanwinst en zeker de uitblinker op het gebied van portable media.
6044 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

De mythe van Davilex Games

Still Here

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

SOEP - Happy Ship

MetaHuman Animator

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten