thumbnail

OpenOffice 2.0 is klaar

Door: Edwin van het Bolscher, 22 oktober 2005 Ik ben een beetje laat, maar gisteren stond op OpenOffice.org dat ze nu eindelijk versie 2.0 voor download hebben opengesteld. Een paar maanden geleden konden ze de deadline niet halen wegens te weinig medewerkers, maar nu is ie dan toch klaar.

OpenOffice is een pakket vergelijkbaar met Microsoft Office en werkt er zelfs nauw mee samen. Wanneer je een hopeloze relatie hebt met je geanimeerde office assistent, of dat je volledig gratis (dat spreekt de meeste mensen wel aan) gebruik kunt maken van een Office pakket, kun je het beste deze eens gaan bekijken. Met een eigen PDF export is het al een zeer goede aanwinst op elke computer. Niet alleen voor Microsoft PC's, ook voor Linux, Solaris, FreeBSD en de Mac is deze software te downloaden.

De Nederlandstalige versie van OpenOffice.org wordt voorlopig nog niet officieel vrijgegeven, omdat er nog aan de vertaling van de gebruikersinterface wordt gewerkt. De engelstalige is ondertussen wel te downloaden op de onderstaande link.
5329 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Laat horen wat jij vindt van de verplichte AOV voor ZZP'ers

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten