thumbnail

Adobe komt eindelijk met update video/audio productie applicaties

Door: Edwin van het Bolscher, 18 januari 2006 Iedereen begrijpt natuurlijk wel dat Adobe de laatste druk was met Creative Suite, bedrijven opkopen zoals Macromedia en dergelijke tijdbestedigingen, maar er werd lang gewacht op de nieuwe update van de al een paar jaar oude Adobe Premiere, Adobe After Effects, Adobe Encore en Adobe Audition. Met de Creative Suite van Adobe bleken deze programma's nogal achter te blijven met de huidige integraties van de paketten in deze Suite.

Creative Suite Production Studio genaamd zal het gat doen dichten en deze pakketen zullen samen met Adobe Photoshop en Adobe Illustrator een sterk team vormen in een productie omgeving. Ook zal het goed samenwerken met Adobe Dynamic Link en Adobe Bridge.


Adobe Dynamic Link, nogal een onbekende naam in het rijtje is een oplossing die het probleem "rerenderen tussen andere paketten" tegengaat. Deze is dan ook alleen te verkrijgen in de Production Suite. Het is ongeveer te vergelijken met Smart Objects tussen Adobe Photoshop van vector data uit Illustrator. Je behoud de originele date, je past het zodanig aan en als je origineel wil aanpassen, kun je terug naar Illustrator. Alleen gaat het dan werken tussen Adobe After Effects en Adobe Premiere zodat je elke aanpassing in Adobe After Effects zonder te importen/renderen/exporten ook direct is aangepast in Adobe Premiere.

5552 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

SOEP - Happy Ship

Eerste Nederlandstalige Community Bijeenkomst tijdens BCON 2023

Futuristische technologieën en inclusiviteit centraal bij FMX 2023

Interview met Patrick Chin - Dr. Panda

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten