thumbnail

11de Holland Animation Film Festival

Door: Edwin van het Bolscher, 27 maart 2006 De 11de editie van het Holland Animation Film Festival vindt plaats van 1 > 5 november 2006. Reserveer in je agenda en kom voor een ruim en verrassend aanbod van animatiefilms, exposities, talkshows, lezingen en workshops naar Utrecht. Locaties: Filmtheater 't Hoogt, Theater Kikker en Camera/Studio.

Het Holland Animation Film Festival is een van de belangrijkste animatiefestivals ter wereld en toont een unieke, internationale selectie van animatiefilms voor een breed publiek. De intieme sfeer biedt een ideale ontmoetingsplek voor geïnteresseerden, filmmakers, producenten, distributeurs en bijzondere gasten. Een greep uit het programma: retrospectieven, games, Machinima, Anime, feature films en speciale thematische programma's, voor volwassenen en kinderen.

Centraal staan de internationale competitie voor korte onafhankelijke animatiefilms, de competitie voor toegepaste animatie en de competitie voor studentenfilms uit Nederland en Belgi├ź. Een internationale vakjury kiest de prijswinnaars. In samenwerking met het Nederlands Instituut voor Filmeducatie wordt de MovieSquad georganiseerd. Jongeren en kinderen bepalen hun favoriete film.

Deadline competitie aanmelding: juli 2006

Holland Animation Film Festival
Hoogt 4
3512 GW Utrecht
t 030 2331733, f 030 2331079
mailto:info@haff.nl
4055 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten