Account maken  Inloggen
thumbnail

Autodesk Conferentie 2006

Door: Edwin van het Bolscher, 13 september 2006 3/10/2006 - Heeft u dinsdag 3 oktober reeds in uw agenda genoteerd? Op deze dag organiseert Autodesk de Autodesk Conferentie 2006 in het World Forum Convention Centre in Den Haag, hét evenement voor iedereen die met Autodesk software werkt. Wellicht is de eerste uitnodiging aan uw aandacht ontsnapt. Tijdens de Autodesk Conferentie 2006 presenteren wij belangrijke informatie over de mogelijkheden van onze software. Dit mag u niet missen!

Realiseer uw ideeën sneller en ontdek alles
Autodesk-software is bedoeld om uw werkzaamheden sneller en gemakkelijker te maken. Zowel de branche als de technologie ontwikkelen zich momenteel razendsnel en onze software ontwikkelt mee! De mogelijkheden van nieuwe software zorgen ervoor dat uw ideeën sneller realiteit worden.

Lynn Allen, dé AutoCAD! goeroe, kent alle ins- en outs van onze producten. Tijdens de Autodesk Conferentie 2006 zal zij een update geven over de toekomst van alle Autodesk producten en zal zij de strategie van Autodesk presenteren.

In de middag kunt u de media & entertainment parallelsessie bijwonen. Visualisatie functionaliteiten zijn beschikbaar in diverse Autodesk producten, maar na het bijwonen van deze sessie zult u weten welke visualisatieproducten het meest geschikt zijn voor u. Ook zult u meer productiviteit kunnen genereren met uw ontwerpvisualisaties
2834 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Joel Einhorn - Disney's Once Upon a Snowman

Ainbo teaser-trailer

Ambassadors - ActieHelden

Blender 2.90 is beschikbaar

Nieuwe Intel Logo

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten