thumbnail

Game opleider QANTM College houdt open dag.

Door: Edwin van het Bolscher, 15 januari 2007 Amsterdam, maandag 15 januari 2007 | Op zondag 21 januari 2007 zal QANTM College Amsterdam haar deuren openen voor iedereen die een carriere in de game development of design industrie ambieert. Hier worden onder meer presentaties gegeven en zal er veel inhoudelijke informatie beschikbaar zijn over het intensieve 18-maandse opleidingsprogramma Diploma of Interactive Entertainment.

Naast de gebruikelijke presentaties is het op deze open dag voor de bezoeker ook mogelijk een aantal workshops te bezoeken op gebied van game design en development. De workshops worden doorlopend gegeven en duren tussen de 40 en 60 minuten per stuk. Docenten aan de opleiding verzorgen de workshops, hierdoor is het mogelijk vast een beetje van de opleiding te ‘proeven’ voordat men zich inschrijft.

Het praktijkgerichte en professionele opleidingsprogramma van QANTM is in 1996, door samenwerking van diverse universiteiten in Australie ontwikkeld, en biedt de student na het eerste trimester de mogelijkheid een keuze te maken uit een specialisatie in programmeren of de animatietechniek. Deze scholing bereidt de student voor op een diversheid aan functies in het in Nederland steeds groter wordende vakgebied, van ontwikkeling tot projectmanagement.

Op de website http://www.qantm.nl is een informatiepakket aan te vragen met uitgebreide informatie over de inhoud, kosten en startdata van de opleiding. Voor vragen over de opleiding of open dag kan men contact opnemen met mailto:info@qantm.nl of telefoonnummer 020 6228790
4174 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Post Panic stopt

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Hema Sieppie WhooHoo!

Interview met Bastiaan Koch, Industrial Light & Magic

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten