thumbnail

Z-Brush 3 features

Door: Mediamonkey, 7 maart 2007 Pixologic probeert met hun nieuwste versie van Z-Brush wederom een revolutie te veroorzaken in de wereld van 3D modeling. En als ze hun beta-testers mogen geloven, dan zijn ze aardig op weg.

In een recente post op het forum van zbrushcentral.com licht Ofer Alon, een van de makers van Z-Brush, een tipje van de sluier op over de nieuwe features:

De snelheid van het pakket is er flink op vooruit gegaan, in de viewport vind je nu real-time schaduwen, real-time texture en material capturing (denk aan direct uit een texture painten), geavanceerde digitale klei die nu een miljard polygonen aan kan voor HD geometrie. Verder zit er nu real-time posing in met een rijke set aan nieuwe transpose-brushes/tools, nieuwe camera's, projecties, herordening van mesh topologie, masks gebaseerd op topologie/diepte/kleur en nog veel meer.

Het pakket wordt uitgebracht in zowel 32 als 64 bit versie met multithreaded support voor 256 cpu's. De releasedatum is nog niet bekend, maar zal vanwege het uitbrengen van dit bericht waarschijnlijk niet lang op zich laten wachten.

Er is al een video in omloop die de nieuwste tools en features laat zien. Download die video hier als zip-bestand:
http://download.pixologic.com/NextStep/ZBrushNextStep.zip
4419 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Mediamonkey

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten