thumbnail

Gameopleider QANTM organiseert open dag

Door: Edwin van het Bolscher, 18 mei 2007 Amsterdam, 11 mei 2007 - QANTM College Amsterdam, de Nederlandse vestiging van de internationale gameopleiding QANTM College zal op Zaterdagavond 9 juni tussen 18:00 en 22:00 een open avond houden. Op deze avond kunnen geinteresseerden een kijkje komen nemen in de keuken van game design en development en alles te weten komen over de opleiding, de faciliteiten, de leraren en de Nederlandse game industrie.

De particuliere opleiding Diploma of interactive entertainment kent toelatingseisen op gebied van portfolio, intake test, intake interview en vooropleiding. De minimale leeftijd is 18 jaar. De opleiding duurt 18 maanden en is uitgesplitst in de specialisaties 3d design en programming. De eerstvolgende opleiding gaat in Oktober 2007 van start, op de open dag is het mogelijk te registreren voor de intakeprocedure.
Dit keer zal de open dag samen met deze van de opleidingen van SAE Amsterdam gehouden worden, hierdoor is er op 9 juni ook vanalles te zien en beleven op gebied van Audio, Multimedia en Filmtechniek.
QANTM College is in nederland sinds 29 mei 2006 in Amsterdam actief en de eerste studenten zullen in November 2007 afstuderen. Meer informatie over de open dag, de opleiding en QANTM College is te vinden op http://www.qantm.nl. Voor meer informatie over SAE kijkt u op http://www.sae.edu.

Over QANTM College
QANTM College is in 1996 in Australie door lokale overheid en universiteiten opgezet, en geniet ook al sindsdien een bachelor status in Australie. Ditzelfde curriculum is de afgelopen jaren naar Europa geimporteerd binnen de scholen van moederorganisatie SAE ( http://www.sae.edu ). Zo zijn er momenteel naast de oorspronkelijke vestigingen in Australie tegenwoordig ook opleidingen in Munchen, Wenen, Amsterdam, London, Miami, Singapore en Berlijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met QANTM College Amsterdam.
QANTM College Amsterdam
Johan van Hasseltweg 31
1021 KN Amsterdam
Tel. 020 4350650
Email: mailto:Info@qantm.nl
Internet: http://www.qantm.nl
5276 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Blender weer bereikbaar, maar aanval nog gaande

LADS VFX, een nieuwe VFX studio

Post Panic stopt

VFXwire interviewt Joe Pavlo - VFX Union

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten