thumbnail

3dhype heeft zoekmachine

Door: Edwin van het Bolscher, 11 juni 2007 3dhype is verrijkt met een zoekmachine. Een zoekmachine op een community is doodgewoon onmisbaar. Zeker met zoveel informatie die de leden op het forum genereren, is het snel vinden van juiste informatie de oplossing. In het begin van 3dhype hadden we een zoekmachine, deze was voor kleine databases een leuke oplossingen, maar toen de database van 3dhype groeide, besloeg een zoekactie een paar minuten, waarbij de server ook nog eens volledig bezet raakte. Dit was dan ook de reden de zoekfunctie tijdelijk uit te schakelen, om eerst genoeg informatie te winnen hoe dit op een efficientere manier opgelost kon worden.

Dit is afgelopen week voltooid en nu kunnen we met hartenlust weer de nodige informatie opvragen. De zoekmachine is in beta, en is op dit moment te gebruiken voor het zoeken in het nieuws en in het forum. Ze zoeken niet alleen op titels, maar ook op de inhoud en de makers van de desbetreffende onderdelen van de website.

Tijdens de ontwikkeling van de zoekmachine stuitten we op een paar bugs, wat achterstallige todo's en er ontbrak versie informatie over te website.
Ze is nu op de site een pagina toegevoegd met alle verbeteringen van de website: http://www.3dhype.com/about.asp?info=versie

Gebruik de zoekmachine en laat weten of je fouten ontdekt. Laat dit weten via het metaboard: http://www.3dhype.com/posts.asp?page=17&idcat=1&idforum=2&idthread=8
6293 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Bruisend festival Exposure presenteert nieuwe lichting creatief talent van HKU

Blenderheads Episode 6, toekomst Blender

Wil je niet dat Meta AI traint met jouw gegevens? Kom in de benen!

Interview met Paul Debevec, een professor met een hart van een kunstenaar.

Interview met Ed Hooks

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten