thumbnail

ZOOM.experience november te Utrecht

Door: Gijs-Thijme, 21 augustus 2007 Het eerste consumenten evenement voor digitale fotografie en video!

Noteer het alvast in je agenda: zaterdag 24 en zondag 25 november 2007, ZOOM.experience, Jaarbeurs Utrecht. Vergeet er niet bij te zetten je digitale camera mee te nemen. Deze zal je zeker nodig hebben!

ZOOM.experience is het eerste interactieve evenement op het gebied van digitale fotografie en video. Dit komt tot uiting in de vele activiteiten die worden georganiseerd op de beursvloer en daarbuiten. De producten van verschillende aanbieders worden op originele wijze gepresenteerd waarbij je als bezoeker niet alleen kan kijken, maar ook zelf kan proberen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf oefenen met fotograferen van bewegend beeld bij de skatebaan waar wereldkampioen Sven Boekhorst en zijn team acte de pr�sence geven, tips en trucs ontvangen over glamourfotografie bij de catwalk, de mogelijkheden ontdekken van onderwaterfotografie bij de duiktank en je foto's op het evenement laten printen. Er wordt ook een fotowedstrijd georganiseerd waar je fantastische prijzen kunt winnen.

Binnenkort kun je op deze website alle informatie over de verschillende activiteiten vinden en kun je hier je toegangskaarten bestellen.

Kom ook en beleef deze ZOOM.experience op zaterdag 24 en zondag 25 november in de Jaarbeurs Utrecht!
4405 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Gijs-Thijme

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Post Panic stopt

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten