thumbnail

exposé staat open voor inzendingen

Door: 3dhype, 16 april 2003 exposé (op zijn frans uitgesproken), het eerste digitale art boek die open staat voor creatieve getalenteerde digitale artiesten wereldwijd. het is een mond vol, maar korter kon het niet. exposé is dan ook een goed initiatief van cgtalk en cgchallenge.

exposé roept dan ook elke digitale artiesten op om een afbeelding te creëren voor de eerste uitgave van exposé. deze afbeeldingen mogen met elk gewenst programma gemaakt worden. photoshop en digitaal gemanipuleerde foto’s zijn ook welkom. exposé is geïnteresseerd in 3d en 2d afbeeldingen, commerciële producten of gewoon je persoonlijke doeleind.

artiesten die hun werk al in de cgtalk gallery hebben staan of op de international cgchallenge zijn al gestimuleerd om hun werk toe te voegen. de redacteurs en de befaamde jury leden zullen afbeeldingen selecteren om exposé aan te vullen. ook krijgen de afbeeldingen die het waard zijn een herkenning in een bereik van categorieën

de eerste publicatie van exposé is in juli 2003 gepland en ze nodigen nu alle digitale artiesten uit om afbeeldingen te sturen. er zijn geen kosten en geen beperking aan verbonden. de artiesten die met hun werk zijn geselecteerd zullen wereldwijd schitteren in de eerste collectie van digitale kunst werken.
voor meer informatie over dit onderwerp en de categorieen, kun je naar de onderstaande link gaan.

greetzz from 3ddy
3706 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

3dhype

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Post Panic stopt

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Steeds meer bedrijven tegen AI

Still Here

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten