thumbnail

Big Buck Bunny Trailer

Door: Edwin van het Bolscher, 19 maart 2008 De Big Buck Bunny Trailer is nu te bekijken op de Peach Project site. De eerste reacties van bezoekers zijn overweldigend. De trailer laat een dusdanige kwaliteit zien van animatie, muziek en beeld dat het big budget projecten kan evenaren. Een geweldige prestatie om te zien. Goed om te weten is dat na de premiere al het filmmateriaal plus originele bestanden onder de Creative Commons Attribution licentie gewoon opnieuw zijn te gebruiken voor eigen projecten. En vergeet de software niet.

Op donderdag 10 april in Studio K in Amsterdam zal het evenement plaatsvinden. Het beloofd een fantastische avond te worden, niet alleen zal Big Buck Bunny te zien zijn op een groot scherm, er zal na die tijd een feest gegeven worden met een DJ, dit alles gesponsord door Creative Commons Nederland.

De avond (film+feestje) is gratis voor iedereen die erbij wil zijn. Als je je erg belangrijk voelt en 30 euro ervoor over hebt, mag je als VIP naar de eerste screening, met in je hand een glaasje champagne en een maaltijd achter de kiezen. Je kunt een VIP-kaartje halen bij de Blender e-shop.

5500 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Postoffice Amsterdam openhuis met ADNIGHT 13 okt

Joel Einhorn WishBubble Lead van nieuwe Disney Film Wish

Blender onbereikbaar door DDOS aanval (update 4)

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

HKU versterkt onderzoek en onderwijs met nieuw Lectoraat

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten