thumbnail

Game in the City - breaking the rules

Door: Edwin van het Bolscher, 30 september 2008 Inschrijving Game in the City is nu open!
De inschrijving voor Game in the City op 6 en 7 november is nu open. Op de website vind je al veel informatie over de sprekers op 6 november. De Dutch Game Awards worden uitgereikt op 6 November aan het eind van de dag tijdens het congresdag. Game in the City vertelt je hoe jouw vakgebied verandert door nieuwe businessmogelijkheden met games. Ontmoet nieuwe partners of klanten uit heel Nederland.

Voor young professionals en studenten hebben we bovendien op 7 november een aantal Masterclasses van professionals uit de business. Op de website Game in the City vind je meer over de sprekers.

De inschrijving is nu open.. Schrijf je nu in en laat ons weten waar je voor komt. Het aantal plaatsen is beperkt. Dus let op, vol is vol!

Dutch Game Awards
De aanmeldingen stromen binnen. Grote entertainment games zoals Overlord van Triumph Studios en My Horse and Me van W!Games behoorden al bij de eerste aanmeldingen.. Er is ook een grote diversiteit van interessante games die voor opleidings of marketingen doeleinden zijn gemaakt. Op de site kun je alle aanmeldingen bekijken. We zien veel kwaliteit en diversiteit dus het wordt een spannend selectieproces.


Met vriendelijke groet,

Roger ter Heide

Programmaleider Game in the City
Amersfoort Creatieve Stad

Amersfoort Creatieve Stad
Game in the City en de Dutch Game Awards zijn een initiatief van Amersfoort Creatieve Stad en wordt ondersteund door onder meer Gemeente Amersfoort, Provincie Utrecht, de Nederlandse Game Dagen, Benelux Game Initiative, Dutch Game Garden, Dutch Game Valley, iMMovator, Syntens, Creative Cities Amsterdam Area, Taskforce Innovatie Utrecht, Vereniging Amersfoortse Bedrijven en BO0
5746 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

Edwin van het Bolscher

Edwin van het Bolscher is founder, developer en hoofdredacteur van 3dhype.

Populaire onderwerpen

Xsens: een beetje Silicon Valley in Enschede

Post Panic stopt

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Steeds meer bedrijven tegen AI

Substrate: De volgende revolutionaire stap in shaders

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten