Account maken  Inloggen
Vrienden van 3dhype:
 Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Opdracht visualisaties 2 ontwerpen marktplein

Voor een nabij gelegen dorpje 2 plannen gevisualiseerd voor de nieuwe inrichting van het marktplein. Niet getextured vanwege de krappe deadline. Zou het nog wel uitgewerkter willen zien maar ben ze een beetje beu aan het worden😄 14 jaar geleden geplaatst 0 Likes 4431 Views 3 Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
3 Reacties
Niwre
Kvind het er erg grappig uit zien, bijna stripperig aandoende (komt door de render manier vermoed ik). Alleen vind ik die harde schaduw bij de bomen wat gekkig, overal zit er zo'n doezelige schaduw en dan plots die harde.

Like    0
 14 jaar geleden
Code
Ja is mij ook niet helemaal duidelijk waar die vandaan komen. Ik had er een daylicht system instaan die ik later weg heb gehaald maar die schaduwen zijn gebleven.🤓 Ik had verder geen tijd meer om daar naar te kijken.

Ach, what the hell, die mensen zitten toch al te applaudiseren zodra je een box maakt in 3d dus die aan die schaduw zullen ze zich niet storen.😄 hoop ik|-) en anders, pech😊)
Like    0
 14 jaar geleden
Niwre
"ach, what the hell, die mensen zitten toch al te applaudiseren zodra je een box maakt in 3d"

😄😄😄

Op mn werk ben ik ook de eenogige koning in het land der blinden!
Like    0
 14 jaar geleden
Code
Trouwens wel een hele klus om dat van 2 tekeningen precies naar 2 modellen te brengen:-[] Respect voor die gasten die dat hele dagen doen.

Like    0
 14 jaar geleden
Mastone

"ach, what the hell, die mensen zitten toch al te applaudiseren zodra je een box maakt in 3d"
"Op mn werk ben ik ook de eenogige koning in het land der blinden!"

lijkt mij zwaar klote om in zo een omgeving te moeten werken, werk zelf liever met iemand die meer weet dan ik, anders verbeter je jezelf nooit in een omgeving waar niemand ziet wat je doet toch?


"Trouwens wel een hele klus om dat van 2 tekeningen precies naar 2 modellen te brengen Respect voor die gasten die dat hele dagen doen".

Meestal krijgen die gasten iets meer dan twee tekeningen, bouwtekeningen, concepttekeningen etc.tenminste als de opdrachtgever het een beetje serieus neemt natuurlijk


ik denk dat de schaduwen die overblijven afkomstig zijn van je occlusion renderpass, vind ook dat de nokken van de daken te breed zijn deze moeten smaller en afgerond zijn, maar gezien je maar twee tekeningen hebt gehad en waarschijnlijk ook maar weinig tijd om het te maken vind ik het er wel oke uitzien
👍
Like    0
 14 jaar geleden
 Reageer
Meer van  Code
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc