Schietop
Adobe Photoshop / 16 jaar geleden
Logo strandpaviljoen - Flash Beste allemaal,

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets gepost heb op de forum. Inmiddels is mijn 3d werk iets aan de kant geschoven voor Flash. Op het moment ben ik mijzelf aan het pijnigen met het ontwerp van een logo voor strandpaviljoen "De Golfslag".

- Oneill vonden ze wel mooi.
- Iets met een golf dus.
- Caribbean.
- Logo te gebruiken met en zonder volledige naam.

--------------------------------------------------------------------------------

Over het logo dusver:
- Palmboom zit erin
- Golf zit erin
- 3 basis kleuren + oranje
- De hoek in de G laat de palmboom beter uitkomen

Waar ik mee zit is dat het logo schuin komt te staan als de tekst recht moet. Maar misschien is dit helemaal geen probleem.

Al met al ben ik geen logowonder, daarom ben ik ook heel erg benieuwd hoe jullie er naar kijken.
 Like
Volg
 Reageer
Delah
Ik denk niet dat het stoort als je het logo gebruikt zoals je hem hebt als de 'G' los staat en dan 'olfslag' er recht achter zet. De palmboom en de golf komen namelijk veel mooier uit in het losse logo dan rechts in het complete. Misschien de onderkant van de 'G' ook wat puntiger maken net als de golven?
 16 jaar geleden
Code

Is dit je uiteindelijke ontwerp wat je voor wilt stellen of ben je nog bezig in de ontwerpfase?

Ik heb wel een aantal kanttekeningen;

- de G is 'out of proportions' en ziet er nu meer uit als een 6. Je hebt teveel whitepace in je letter G. de rest van de tekst is dat een bewerking van Helvetica? In ieder geval oogt het onnatuurlijk.

-Heb je rekening gehouden met de wensen van de klant mbt spot- en process kleuren? Dwz, stel dat zijn een 1-kleurige bedrukking willen hebben. Heb je daar ook een bestand voor?

- wat dat schuin staan betreft, daar maak je dan direct weer een mooie sierlijke V mee. En het totale logo doet me dan denken aan een aardbei of een tropische vrucht met het palmblad als blaadje zeg maar.

Ik hoop dat ik het nu helemaal de grond in boor voor je, maar persoonlijk denk ik dat er nog wel aan gewerkt kan worden. Heb je je klant dit logo al voorgesteld?

Anyways, ga zo door!👍
 16 jaar geleden
Code
iets verkeerds gezegd geloof ik.🤓
 16 jaar geleden
Carl
Het logo spreekt me wel aan, ik ben het met code eens dat de G iets te veel op een 6 lijkt.. Ik zou hier dus nog wat kleine wijzigingen maken. Het logo gekanteld voor de tekst vindt ik niet mooi, de kracht van het logo verdwijnt hierdoor een beetje door dat de palmboom omgevallen lijkt. Verder zou ik de overige letters iets meer de Caribbean feel van het logo geven.👍
 16 jaar geleden