Tw33k
Metaboard / 21 jaar geleden
Dag Allemaal Hoi, mijn naam is Stijn Windig, ik ben zo'n 7 jaar actief op 3D gebied, (begonnen met een Amiga 1200 en Lightwave) en hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de 3D community in Nederland.
Ik run samen met Michiel Krop een 3D bedrijfje, Lemonade Animation genaamd. We richten ons op korte, onafhankelijke filmpjes en op reclame.

Vriendelijke groeten,

Stijn.

 Like
Volg
 Reageer
Nog 6 reacties weergeven
Ivo-D
welkom stijn 😄

tjah..eej ik ga ook van die filmpjes maken ,als ik per seconde uitzending betaald krijg!! gimme gimme!😄
 21 jaar geleden
Tw33k
welkom stijn 😄

tjah..eej ik ga ook van die filmpjes maken ,als ik per seconde uitzending betaald krijg!! gimme gimme!😄Thanks 😊
Maar laat ik je nog even uit de illusie helpen. Je krijgt geld per filmpje als jij als reclame-of-designbureau een bepaald logo hebt ontworpen. Niet als je de hele reclame heb gemaakt, maar niet het logo ontworpen. 'T is net als met de buma stemra, maar dan voor beeld.
Als je rijk wil worden moet je dus een reclamebureau worden, en dat heeft weer andere nadelen...

Cheers!

Stijn.
 21 jaar geleden
Dr_schultz
Welkom Stijn moge jou kennis onze community bedruipen
 21 jaar geleden
Scheep
hai stijn, ik ben ook in de amiga 1200-dagen (ach nee, zelfs nog op een 500) begonnen met lightwave en verdien er nou m'n brood mee door het maken van korte filmpjes en werk in opdracht (droog brood, weliswaar, maar toch :-[]). En ik ben dus net lid geworden van dit forum. Tinny Tom is top!
Succes, Jasper
 21 jaar geleden
3dhype
He Stijn, Michiel is ook net lid geworden, zal niet lang duren of hij zal hier ook zijn postje doen... Ben je niet de enige meer die lemonade representeerd op 3dhype.com 😉👍
 21 jaar geleden