Purc
Werk in wording / 11 jaar geleden
Animated Serie: Krab en Meeuw YOOOOOOO ff schaamteloos spammennn met het project waar ik momenteel aan werk 😄.

Samen met 2 andere (jasper van nieuwenhuizen en vincent bisschop) ben ik bezig aan een animated serie genaamd (worktitle) Krab en Meeuw. Krab en Meeuw wonen op een klein eilandje ergens in de oceaan. Krab is een vrij driftig baasje en kan eigenlijk niets hebben. Enigste wat hij wil is lekker chillen op zijn eilandje in de zon. Thats it. Meeuw vind altijd zooi op het eiland wat hij met trots aan krab wil laten zien. Dit kan een lepel zijn, een telefoon, tank, of een andere planeet (YEAH animatie !! alles kan !!). Krab heeft hier totaal geen zin in. Hij wil alleen maar, en alleen maar chillen in de zon.

We zijn nu bezig met de eerste episode, en alles productioneel goed opzetten zodat we meer episodes kunnen maken. Elke episode is maar 1 tot 2 minuten lang. We zitten nu half in de productie fase. Dus zodra er echt models concreet af zijn zal ik het laten zien 😄

We hebben ook een (open) Facebook page waar je eventueel wat dingetjes kan bekijken en het ook kan volgen eventueel als je geintereseerd bent. Uiteraard zal ik hier ook alles posten !

Facebook Page:
http://www.facebook.com/pages/Krabfilmpje/361869718592

So thats it 😄.

Thanks for nu. Ennuh zijn er comments, tips en weet ik veel nog val alles? Please post het, want daarvoor post ik het ook hier. Om schaamteloos te spammen, maar ook voor tips en trics.

Alvast bedankt !
 Like
Volg
 Reageer
Nog 20 reacties weergeven
Purc
Nee nog niet 😊. Veels te leuk het animeren haha. Maarja mierenneukerij enzo vertraagt alles wel. Maar ach zolang het kan doen we het gewoon 😄

Kom je trouwens ook nog naar het KLIK animatie festival? Gesjellig joh.
 11 jaar geleden
Wizard
Ik had dit nog niet eens gezien!

Wat een vet concept en het ziet er ook gaaf uit. Kan niet anders zeggen. Wel erg tof om zoiets te zien ontstaan op Nederlandse bodem. Mag wat mij betreft vaker gebeuren. Nogmaals, nice!
 10 jaar geleden
Purc
Merci 😄. Meer animatie van nederlandse bodem is altijd goed 😊.

We zijn nu bezig ook onze boterham te verdienen (groepje vrienden beetje 3d doen.. www.fube.nl ff spammen haha) Maar binnenkort gaan we weer verder met Krab en Meeuw. We hebben al veel meer dan in de trailer, eigenlijk de laatste loodjes even leggen 😊.

Spannend !
 10 jaar geleden
Bart
Zijn er al weer meer vorderingen heren?
 10 jaar geleden
3ddy
Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd.
 10 jaar geleden