Red
Compositing / 14 jaar geleden
Check mijn afstudeerfilmpje Jaja eindelijk afgestudeerd. Met deze videoclip. Bijna 100% compositing, afhankelijk van hoe je het uitlegt.

Ik zal binnenkort even een breakdown uploaden!

Er zijn heeeeeleboel shots waarmee ik niet tevreden ben, maar toch vind ik het totaalproduct wel leuk om naar te kijken. De kwaliteit is tijd * kennis h, en van beiden kan je nooit genoeg hebben maar het was erg leerzaam.

-edit-

Warning: This video contains pasta sauce and food coloring. If you don't appreciate that kind of art or you're too young to distinguish between real and fake, do not watch this video!

-edit-

re-upload, 3ddy uit de credits
 Like
Volg
 Reageer
Nog 5 reacties weergeven
Red
Fair enough. Ik bedoelde natuurlijk met Thanks To dat je me veel goed advies hebt gegeven. Ik probeerde niet te doen alsof jij de CG hebt gedaan. Beetje iemand anders de credit geven zeker. 😄

Je had dit trouwens ook meteen bij of na mijn afstuderen kunnen melden. Ik heb de video bij Hesther achtergelaten.

Ik zal vannacht `even` een nieuwe uitrenderen en de youtube omwisselen. 😊
 14 jaar geleden
Red
Nieuwe upload. 😊
Meteen maar even preemptive meerdere mensen uit de credits gehaald en in 1080p upgeload.

Trouwens, mss moet je je youtube code even moderniseren voor 16:9 want de meeste filmpjes die ik hier zie hebben zwarte balkjes. 👍
 14 jaar geleden
3ddy
Thx voor de tip, ik zal er over nadenken.
 14 jaar geleden
Wilbert
Toffe breakdown man, erg mooi om te zien.
 14 jaar geleden
Red
Hey wat leuk om te zien. Zij bedenken ook truukjes om met een minder vette crane niet in de knoop te komen. Eerder leerde ik van making ofs vaak dat er gewoon niet werd bezuinigd op de camera tot in het belachelijke.

Hier in Leeuwarden is trouwens heeeeelemaal geen werk in ook maar een beetje die richting, dus ik zoek *whatever* werk om even wat rond te komen, misschien pas over een jaar eens richting Hilversum of iets anders. Maar vooralsnog heb ik erg veel moeite mensen te overtuigen dat ik iets kan op bijvoorbeeld web of ict-gebied.
 14 jaar geleden