Edouard
Adobe Photoshop / 13 jaar geleden
Joytown - picture dump Afgelopen jaren ben ik zo nu en dan bezig geweest met het schrijven van een kort verhaal. In eerste instantie was het bedoeld voor een animatie maar aangezien ik de laatste jaren toch steeds meer de 2d kant op ben gegaan zal ik dit verhaal eerst als een strip gaan uitvoeren. De ambitie om het ooit allemaal naar 3d om te zetten is er nog steeds....de tijd helaas (nog) niet.

Het verhaal zal ik zijner tijd via een storyboard hier gaan posten. Even in het kort... Het gaat over een vrouw die haar dochter een aantal jaren terug verloren heeft. Ze leeft teruggetrokken als een kluizenaar in de woestijn omdat ze niet meer terug kan keren naar haar oude huis. Op een dag besluit ze haar huis te verlaten en komt ze terecht in Joytown. Joytown is een vreemde grimmige fantasie stad waarin de vrouw erachter komt wat er echt met haar dochter is gebeurd.

De komende weken zullen hier steeds meer afbeeldingen bij komen. Ik zit momenteel in de schetsfase. Alle feedback is welkom.
 Like
Volg
 Reageer
Nog 9 reacties weergeven
Pgabriel
Edouard was gewoon al begonnen aan het concept voor de game 😄
ERG vet, draadje wat ik zeker zal blijven volgen.
 13 jaar geleden
Reinier1980
Cool stijltje!
Zat er altijd al in he!
 13 jaar geleden
3ddy
Ik mis een tekening vandaag 😉
 13 jaar geleden
Edouard
Mijn werkweek gaat weer bijna beginnen en was dit weekend redelijk veel weg 😄 Maar er komt van de week wel weer wat bij.

 13 jaar geleden
SandervanG
Echt super tof werk! kuddo's!
 13 jaar geleden