Ionisys
Autodesk Maya / 12 jaar geleden
Animatie voor een foto studio Hoi
ik ben een 3D designer en wil me steeds meer gaan richten op animatie
het filmpje is een project die sinds enige tijd afgerond is :

behalve het eten op tafel en de lamp in de wc, heb ik zelf alles gemodeled, gerigged, getextured en geanimaeerd, dit in 1 maand tijd.
de studio is een exacte copy van de werkelijke studio, dus we hebben de bouwplannen erbij gepakt, om een nauwkeurig mogelijk resultaat neer te zetten

Als iemand tips heeft of een mening, laat het maar even weten.
De renderengine : Maya viewport 2

Hiervoor werd gekozen vanwege het budget
 Like
Volg
 Reageer
Nog 5 reacties weergeven
3ddy
Host alsin acteur, nu dan in 3d, die dan dingen gaat uitleggen voor de kijker. Er was ooit een periode om zelfs hosts op je webpagina te zetten, zodat bezoekers welkom geheten werden, en de pagina uitgelegd werd... Gelukkig zie je dat niet meer terug en is er genoeg tijd gestoken in de user interface dan een duur filmpje die eigenlijk irritant is.

Maar om het te maken is een tweede, het is super om een karakter leven te geven, en als het dan ook nog eens betaald werk is, dan ben ik wel de laatste die zeurt 😉
 12 jaar geleden
3ddy
.
 12 jaar geleden
Ionisys
hahaha, thx
ja persoonlijk was ik gegaan voor een korter filmpje, max 30 sec met veel bling bling en muziek , maar ja ... klant is koning.
 12 jaar geleden
Pgabriel
Ben ik het toch niet helemaal mee eens.
Ik denk dat je voldoende argumenten hebt om je klant duidelijk te maken dat het niet de beste weg is. Ik neem aan dat hij niet zegt.
Ik wil een filmpje van 3 minuut nog wat.
Nee, hij wilde een filmpje om zijn fotostudio in te promoten.
 12 jaar geleden
Ionisys
"Ik neem aan dat hij niet zegt.
Ik wil een filmpje van 3 minuut nog wat. "

Dit was wel zijn wens ja !

Ik heb hem inderdaad voorgelegd hoe ik het zou doen, maar hij wilde perse een informatief filmpje, dus wie ben ik om dat te weigeren ?

Het is misschien iets anders geworden dan ik gehoopt had, maar het gaat erom dat de klant idd tevreden is en buiten dat, ben ik bovenal trots op wat ik hier neer gezet heb,

Ik heb juist heel goed nagedacht hoe dit project op touwen te zetten, anders had ik dit nooit in 1 maand voor elkaar kunnen krijgen. Daarbij komt nog dat het budget al vast stond, al met al zeer serieuze beslissingen moeten nemen, om zo snel mogelijk en dus ook kosten besparend te werk te kunnen gaan.

Modelen, riggen, texturen, UV mappen : twee en een halve week
Animatie 8 dagen

 12 jaar geleden