Emrehmzky
Autodesk 3D Studio Max / 8 jaar geleden
Motion - Parameters Hallo iedereen,

Normaal gesprokken krijg je onder het kopje motion wanneer de biped geselecteerd is verschillende parameters en kun je motion capture data toevoegen etc.

Ik heb een biped met skin die ik vaker gebruik. Eerder heb ik er in mijn scene wel motion capture data kunnen toevoegen. Nou heb ik alleen de biped met skin geëxporteerd om deze te herbruiken maar de parameters van de biped verschijnen ook ? weet iemand waar dit aan kan liggen.

In de objecten lijst staat er nu dan ook een rolbandmaat voor het lampje.
mvg,

 Like
Volg
 Reageer
Nog 1 reacties weergeven
3ddy
Kun je anders je modify panel laten zien? Dan kun je namelijk zien waaruit het object is opgebouwd.
 8 jaar geleden
3ddy
Het is moeilijk te zeggen, maar het kan liggen aan updates. In 2015 sp3 zijn enkele fixes geweest betreffende de biped. Dus als je alle updates installeert (als je dat al niet gedaan hebt) zou het weet moeten werken. Probeer dan wel een nieuwe file aan te maken, want het schijnt ook dat 2015 max files corrupt maakten, als de biped werd gebruikt.

https://knowledge.autodesk.com/download
 8 jaar geleden
Emrehmzky
Volgens mij weet ik all waar het aan ligt. Als ik de Bones Visibility naar 0 zet dan werken de parameters niet meer ook all zet ik ze weer omhoog. Maar als ik hide selection doe heb ik hier geen last van. Ik zou graag willen weten waarom dit zo is?
 8 jaar geleden
3ddy
Heb je de updates geïnstalleerd?
 8 jaar geleden
3ddy
Ik zou geen reden kunnen vinden om de bones van de biped "Invisible" te maken, aangezien ze in de rendering al onzichtbaar zijn. Daar hoef je niets voor in te stellen. Daarnaast heb ik toch even de visibility op 0 gezet, maar ik krijg het niet voor elkaar dat mijn motion panel niet vult.

Dus als je de software eens update, dan zou dat wel eens verholpen kunnen zijn.
 8 jaar geleden