• Modeleren uitproberen ( beginner )

Ninafan
LID SINDS: 20 AUGUSTUS 2016
WOONPLAATS:
REACTIES: 1
Onderwerpdetails
BEKEKEN: 5256
REACTIES:4
DATUM: 20 AUGUSTUS 2016
hoi , ik ben danielle .
ben een echte beginner helaas . ( toch wil ik graag modeleren leren ( uitproberen ) .
weten julliie welk programma voor mij een beetje geschikt zou zijn , op de pc . ( windows)
ik heb geprobeerd 1 maal met trail van iclone , maar begreep t niet direct , , en om die te kopen , is best prijzig . en hoorde van daz 3d .
(qua video editing heb ik jaren lang vegas studio en cyberlink , ulead gebruikt . ) wie weet , weet iemand een tip . bedankt .
gr Danielle

3ddy reageerde
Zolang je nog aan het begin staat zou ik me nog even focussen op een gratis stuk software. Blender is een zeer goed alternatief om te duiken in de wondere wereld van animatie en 3D modelling.

http://www.blender.org

Edwin van het Bolscher
http://www.3dhype.com
Wicked reageerde
Sketchup! :D Maar eigenlijk alleen zolang je geen characters gaat modelleren..

Maar idd, zoals Eddy al zegt, ik zou beginnen met Blender. En van daaruit, als je de techniek beetje onder de knie krijgt langzamerhand kijken naar andere programma's. Of niet..

Mijn handtekening verschijnt onder elk bericht wat ik schrijf.
Crulation reageerde
Als je een beetje verder wilt, of je kunt een goede download vinden, zou ik als beginner, beginnen met Cinema 4D. Instap is goed te doen. Alles reageert ongeveer zoals je zou verwachten zonder eerst allemaal menus door te werken. Er staan een hoop goede tutorials online, voor beginners en gevorderden! Voor editing zou ik voor Adobe Premiere gaan en voor videobewerking, Adobe After Effects. Succes
DavidJaasma reageerde
Blender all the way!!! het is gratis en er zijn heel veel gratis tutorials. je kan bij de tutorials al zien dat de resultaten even goed zijn als dat van hele dure programma's.

en het mooie is dat elk 3d modeleer programma wel redelijk hetzelfde werkt. soms zijn de namen of interface anders. maar de basis is hetzelfde. dus als je ooit een ander programma wilt kopen hoef je alleen nog maar het programma (interface etc.) te leren.
3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy