Account maken  Inloggen
Ninafan
Algemeen / 3 jaar geleden
modeleren uitproberen ( beginner ) hoi , ik ben danielle .
ben een echte beginner helaas . ( toch wil ik graag modeleren leren ( uitproberen ) .
weten julliie welk programma voor mij een beetje geschikt zou zijn , op de pc . ( windows)
ik heb geprobeerd 1 maal met trail van iclone , maar begreep t niet direct , , en om die te kopen , is best prijzig . en hoorde van daz 3d .
(qua video editing heb ik jaren lang vegas studio en cyberlink , ulead gebruikt . ) wie weet , weet iemand een tip . bedankt .
gr Danielle
 Like
Volg
 Reageer
3ddy
Zolang je nog aan het begin staat zou ik me nog even focussen op een gratis stuk software. Blender is een zeer goed alternatief om te duiken in de wondere wereld van animatie en 3D modelling.

http://www.blender.org
 3 jaar geleden
Wicked
Sketchup! :D Maar eigenlijk alleen zolang je geen characters gaat modelleren..

Maar idd, zoals Eddy al zegt, ik zou beginnen met Blender. En van daaruit, als je de techniek beetje onder de knie krijgt langzamerhand kijken naar andere programma's. Of niet..
 3 jaar geleden
Crulation
Als je een beetje verder wilt, of je kunt een goede download vinden, zou ik als beginner, beginnen met Cinema 4D. Instap is goed te doen. Alles reageert ongeveer zoals je zou verwachten zonder eerst allemaal menus door te werken. Er staan een hoop goede tutorials online, voor beginners en gevorderden! Voor editing zou ik voor Adobe Premiere gaan en voor videobewerking, Adobe After Effects. Succes
 3 jaar geleden
DavidJaasma
Blender all the way!!! het is gratis en er zijn heel veel gratis tutorials. je kan bij de tutorials al zien dat de resultaten even goed zijn als dat van hele dure programma's.

en het mooie is dat elk 3d modeleer programma wel redelijk hetzelfde werkt. soms zijn de namen of interface anders. maar de basis is hetzelfde. dus als je ooit een ander programma wilt kopen hoef je alleen nog maar het programma (interface etc.) te leren.
 3 jaar geleden