Explosion RnD
Explosion RnD Turn
Explosion RnD making of
Polder
Animatie Studio
 Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Explosion RnD

De simulatie is opgebouwd uit 3 fases. Eerst heb ik een RBD sim gedaan (1500 unique pieces en 150.000 packed fragments in totaal). Simulatie tijd rond de 30 min. Het gebouw is opgebouwd uit 5 verschillende materialen (hout, gips, stuuc, steen,voeg) deze hebben allemaal hun eigen contrain sets. In totaal 5 interne contrain sets, en 5 tussen de verschillende materialen).
Daar boven op worden op een paar plekken particels gespawned voor extra detail (simulatie tijd 20 min). De pyro sim was zwaarder en duurde 2 uur. Zelf ben ik niet helemaal blij met de pyro sim, deze lijkt vooral aan het begin beetje lowres. Ik wil misschien nog proberen hem te upressen met een up-res-contrainer maar voor nu is het even klaar.
Hier boven op heb ik een kleding sim gedaan, zodat niet alle rigid lijkt. Uiteindelijk is daar weinig van te zien, maar als je goed kijkt zie je wat doeken bewegen aan het einde van de sim in het midden.
De 'trun around' is gedaan nadat het eerst shot klaar was, heb met de retime node alles vertraagt (ook de volumes).
In het eerste shot heb ik alles wat niet beweegt of nog nooit heeft bewogen gedelete. Niet helemaal tevreden but up to the next one!
Gerended in Octane.
Tessa Moonen heeft geholpen met texturing.
Sound gemaakt door Riccardo Campanale
4 jaar geleden geplaatst 2020. 2 Likes 4376 Views  Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
 Reacties
Lee Darcy
knap!
 4 jaar geleden
Wilbert
heel erg cool
 4 jaar geleden
 Reageer
Gebruikte software

Houdini

Nuke

Octane Render
Meer van  Polder Thema's
AbstractAnimatieExplosie
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc