Spike Wall Escape Animation + Planning and Reference
Bas Raven
3D Character Animator
 Like
Volg
Vrienden van 3dhype:

Spike Wall Escape Animatie + Planning and Referentie

Erg blij met het afronden van dit body mechanics shot, want ik heb er ontzettend veel van geleerd. Bijgevoegd ook mijn planning en referentie voor deze animatie waarin Stewart (Rig Animation Mentor) een gewaagde sprong doet.

Als Animators bestuderen we referentie om ons te informeren hoe het lichaam en al haar onderdelen samen bewegen. Belangrijke elementen worden uitvergroot om zo een meer vermakelijke en meeslepende ervaring te maken voor het publiek. Het is van enorme meerwaarde om je referentie te analyseren en ik ben dan ook een groot fan van een gedegen planningsprocess voordat ik de 3D software in duik.

Wil je op de hoogte blijven van mijn animatie ontwikkelingen of mee krijgen wat ik allemaal blijf leren over animatie? Volg dan mijn social media kanalen:

https://www.linkedin.com/in/bas-raven
https://www.instagram.com/basravenart
https://mobile.twitter.com/basravenart
https://shorturl.at/hrD37 | Youtube Channel
https://basravenart.artstation.com/
3 jaar geleden geplaatst 2021. 2 Likes 5432 Views  Reacties
 Deel
 Pin
 Tweet
 Deel
 Reacties
3ddy
Vet! Het over zijn schouder kijken naar het naderende gevaar is me iets overdreven, maar de rest ziet er lekker uit hoor.
 3 jaar geleden
Bas Raven
Dankjewel, nu ik wat meer afstand van het shot heb zie ik inderdaad ook dat de acteerkeuzes timing en poses verbeterd kunnen worden. Erg veel geleerd weer van het proces. Bedankt voor je terugkoppeling.
 3 jaar geleden
 Reageer
Gebruikte software

Maya

Premiere
Meer van  Bas Raven Thema's
AnimatieKarakters
Sneltoetsen
Vorige
Volgende
Sluiten
esc