• Contact

Over ons

De redactie van 3dhype bestaat uit leden die actief zijn op het 3D vakgebied op elk zijn unieke specialisatie. Net als alle andere leden zijn zij gepassioneerd bezig met hun vaardigheden en willen 3dhype steunen door kleine opdrachten vanuit 3dhype op zich te nemen. Hier stellen we de redactie van 3dhype voor:

Edwin van het Bolscher (3ddy)

Managing Director

In 1999 kwam ik via mijn multimedia studie in aanraking met 3D visualisatie. Het 3D virus heeft me vanaf dat moment gepakt en nooit meer losgelaten. In die tijd bestonden er nog geen online Nederlandse groepen die informatie deelden over 3D. In mijn enthousiasme besloot ik een eenvoudig forum op te zetten dat al snel gebruikt werd door vooral mijn medestudenten. Ik kreeg veel positieve feedback en het aantal leden nam flink toe. Er was schijnbaar behoefte aan een onafhankelijke plek waar mensen hun passie voor 3D visualisatie konden delen. 3Dhype is nu uitgegroeid tot een bekende nationale 3D community, waar we met zijn allen trots op kunnen zijn. Het succes van 3Dhype is te danken aan haar eigen leden. Samen delen wij onze passie en geven het een plek. Een aantal leden zet zich zelfs vrijwillig in voor 3Dhype! Deze leden zijn onmisbaar geworden en dragen 3Dhype een warm hart toe. Zij verzorgen samen met mij het nieuws, de vacatures, het algemene onderhoud en de jaarlijkse bijeenkomsten. Graag stel ik deze mensen aan jullie voor.

Pascal Gabriël (Pgabriel)

Moderator

Pascal Gabriel (pgabriel) zal naast zijn werk bij Window Dressing ook 3dhype bijstaan. Hij zal als redactielid enkele nieuwsberichten voor zijn rekening nemen. Hij heeft een zeer uitgesproken mening op het gebied van 3D, is instructeur geweest bij het Grafisch Lyceum, daarna visualiseerde hij tv en decorontwerpen op het mediapark. Later als fotograaf, cameraman, en 3Der bij het Nationaal Lucht en Ruimtevaart Laboratorium. Pascal is iemand met brede ervaring en interesses. Dat zal opvallen in de artikelen die hij zal schrijven.

André Ferwerda (Andre)

Moderator

Toen de multimedia studies het daglicht zagen schreef ik me in op het Grafisch Lyceum te Zwolle. Daar maakte ik kenns met 3D tekenen en animatie. Na mijn studie kwam ik terecht bij een Architect Visualisatie bureau waar ik mijn rendertechnieken kon verfijnen. Al snel merkte ik dat ik meer in mijn mars had en begon me te verdiepen in het sculpten van characters. Met mijn eigen drang om nieuwe vaardigheden te leren en altijd fanatiek voor nieuwe uitdagingen ben ik nu freelancer en deel graag mijn kennis aan anderen. 3Dhype is mijn uitlaatklep voor dit waarmee ik op deze manier een steentje bij kan dragen.

Yakup Yigit (Wicked)

Moderator

Al vanaf kinds af aan wou ik architect worden. Geen idee wat dat precies inhield, maar het klonk wel mooi. Totdat ik ouder werd en erachter kwam wat een architect nou precies was en wat je ervoor moest studeren. Ik kwam er achter dat het kapot maken van dingen veel leuker was (is) dan het creëren van iets. Ik heb me op 3D gebied dan ook vooral gespecialiseerd in VFX. Vooral het foppen van mensen vind ik echt leuk. "Is dat nou echt?"

Contactgegevens

Bedrijfsnaam:
3ddy
Contactpersoon:
Edwin van het Bolscher
Straat:
Raanhuisstraat 12
Postcode Plaats:
7491 ME Delden, Gemeente Hof van Twente

Telefoon:
+31(0)6 109 78 312
KVK:
08121229
3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy