• Steun

Bezoek je 3dhype vaker, neem dan even de tijd om dit te lezen.

Het uitvoeren van 3dhype kost veel tijd en energie (ongeveer 3-4 uur per dag) en ik moet een beetje geld verdienen om het te laten draaien. Als je geniet van 3dhype en je denkt dat het een waardevolle bron is voor de 3D-community, neem dan even de tijd om te lezen hoe je 3dhype financieel kunt ondersteunen - het hoeft je namelijk niets te kosten!

Advertenties

De meest voor de hand liggende manier om wat inkomsten voor mij te genereren, is via banneradvertenties. Met het ontwerp van 3dhype heb ik heel veel zorg besteed aan het zo onopvallend mogelijk maken van banners.

Als je een AdBlocker gebruikt zoals 50% van mijn lezers, overweeg dan om 3dhype aan je witte lijst toe te voegen. Het helpt echt.
Als je een adverteerder bent, kun je jouw advertenties op 3dhype plaatsen door contact met mij opnemen voor meer informatie.

Ondersteunen via een abonnement

Als advertenties niet jouw ding zijn, overweeg dan om een ​​kleine maandelijks abonnement te doen via Paypal. Je kunt beslissen welk bedrag je wilt abonneren. Alvast bedankt!

Een kopje koffie

€ 2,50
incl. btw

Een bakje koffie per maand

Een lunch

€ 8,-
incl. btw

Dat is een lekkere lunch!

Commercieel

€ 12,50
incl. btw

Als 3dhype jouw product of dienst deelt, kunt je de gunst teruggeven en een commerciële ondersteuner worden
3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2019 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy