SouL-WalkeR

Portfolio Info Blog Likes (0) Volgt (0) Volgers (0)
 Bericht
Volg
 WIP - Animatie voor kids! Dag, ik ben van plan om vette skills te ontwikkelen met Blender. Daarvoor ben ik met een nieuw project begonnen. Omdat het een open source programma is en ik hier, hopelijk, in de toekomst geld mee ga verdienen. Bij mijn huidige werk heb ik vaak een dag hier en daar vrij, deze wil ik opvullen met m'n Blender project. Alleen mis ik wat stimulatie om er steeds weer mee verder te gaan. En speciaal daarvoor heb ik dit onderwerp aangemaakt, ik ben van plan om elke week een update te sturen van hoe het ervoor staat. Voor mij toch een beetje een stok achter de deur om gewoon aan het werk te gaan in plaats van.... niet en voor jullie misschien leuk om te zien/volgen.

Het idee in het kort. Leerzame animatie voor kleine kinderen, op een leuke visuele manier gerealiseerd. Denk hierbij aan Bumbaa maar dan in 3D en in mijn eigen leuke grappige stijl.

Ik ben er al mee bezig geweest en dit is een opzetje voor het hoofd, hij is nog kaal maar het gaat om de globale vorm. Het moet een grappig kindvriendelijk hoofdje worden van een jong tovenaartje.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
 Like
 Reageer
 Belichting V-Ray Render Hoi,

Ik ben een woning aan het belichten. Dit werkt allemaal goed maar ik heb één probleem die steeds weer terug komt. De belichting die van bovenaf komt krijg ik maar niet goed in de hoeken tussen het plafond en de muren. Hieronder een afbeelding van het probleem.

Ik gebruik een V-Ray Light Plane en een V-Ray Sun.

Met vriendelijke groet, SlwR

P.s.: Let niet op de bomen hier heb ik gewoon even snel wat neergezet.
 Like
 Reageer
 Reference layer werkt niet. Hoi,

Nadat ik een autoCAD (.DWG) bestand heb ingeladen in maya2008 en goed opgesteld heb, heb ik ze in verschillende layers gezet zodat ik de aanzichten aan/uit kan zetten.
Het aan/uit zetten werkt wel maar wat niet werkt is de knop Reference, ik kan nog altijd alles selecteren behalfe de wc op de begaande grond en op de eerste verdieping.
Alle andere lijnen (curve) kan ik gewoon selecteren en verplaatsen.

Hoe kan ik er voor zorgen dat de lijnen ook daadwerkelijk als reference worden neergezet?

Gr. Slwr.
 Like
 Reageer
 UV's werken niet mee. Hoi,

Bij Privé projecten heb ik ook een onderwerp aangemaakt over de maskers.
Vandaag begonnen met het maken van de vlammen.
Probeer nu iets meer de styl aan te houden als in de game Army of two.

Daarvoor heb ik het model aangepast en de uv's opnieuw moeten maken.
Dat is allemaal goed gegaan maar zodra ik er een render van maak ziet hij er niet meer uit. 😹
Als subdiv render worden de vlammen verpest, render ik hem in polygon mode dan blijft hij er mooi uit zien.
(dit zijn trouwns testvlammen)

Als ik de uv's vergelijk zijn ze hetzelfde, hoe kan ik ervoor zorgen dat de vlammer er mooi op komen te staan als ik hem als subdiv uitrender?

Gr. Slwr

 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2000 - 2024