versie: 1.087 - sinds 2001

STORM post production

http://stormpostproduction.com/

STORM is a post production company based in Amsterdam, The Netherlands and Antwerp, Belgium. We are multi-purposed, flexible and creative studio's.
Our customers come from all angles of the media landscape; Advertising agencies, film/commercial production houses, and cultural institutions. Just like our customers our services are versatile; Editing, motion graphics, visual effects and colorgrading.

Editing, Motion Graphics, VFX, Colorgrading

Showreel van STORM post production

Sweetie van Terres de Hommes gemaakt in NL

Categorie: Animatie
Geplaatst door: 3ddy

Het is even een tijdje geleden, maar enkele maanden geleden werd er in het nieuws gesproken over een 3D kind karakter, genaamd Sweetie, die pedofielen via internet uit de tent lokte. Het was opgezet door de Terres des Hommes, maar waar het precies gemaakt was, was niet bekend. Bekenden van 3dhype…
Lees verder  
BEKEKEN: 9477 REACTIES: 0 DATUM: 18 FEBRUARI 2014

Hectic Electric wint VNAP VFX Award!

Categorie: Evenement
Geplaatst door: 3ddy

Op woensdag 2 oktober is tijdens het Nederlands Film Festival voor het eerst de prijs voor de beste visual effects in een Nederlandse speelfilm uitgereikt. De award ging naar Hectic Electric voor hun werk aan de film 'Koning van Katoren'. De prijs werd uitgereikt door de Vereniging van…
Lees verder  
BEKEKEN: 9898 REACTIES: 10 DATUM: 2 OKTOBER 2013
3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2018 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Steun 3dhype
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy