versie: 1.087 - sinds 2001

1Camera

http://1camera.nl

1Camera gelooft in de kracht van video. Om mensen te bewegen, intellectueel, emotioneel en esthetisch te prikkelen, aan het denken te zetten (of juist aan het lachen), of een moeilijk onderwerp helder en begrijpelijk te maken. Bovendien is video verreweg het allerleukste product om te maken.
Vanuit hartje Amsterdam werken we met een team van jonge talenten aan de verhalen die onze klanten willen vertellen met bewegend beeld. Dit doen we door allerlei soorten films te ontwikkelen, zoals high-end commercials, inhoudelijke mini-documentaires, en 2D- en 3D animaties. We werken met de nieuwste apparatuur, software en de beste talenten die we kunnen vinden in de film-en televisiewereld. En we werken voor klanten als Coca-Cola, KPN, Rabobank, AkzoNobel, FrieslandCampina en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op http://www.1camera.nl

Video, VFX, 3D animatie, 2D animatie

Showreel van 1Camera

3dhype is de onafhankelijke 3D community voor Nederlandstalige 3D-artiesten. 3dhype is de schakel tussen 3D-bedrijven, 3D-artiesten, studenten, enthousiasten, software fabrikanten en leveranciers.
©2001 - 2018 3dhype.com - Alle rechten voorbehouden.
Powered by: Ubuntu Apache PHP MySQL Tango
3dhype is een product van 3ddy.
Voorpagina
Nieuws
Vacatures
Bedrijven
Aanmelden
Contact
Galerij
Forum
Adverteren
Privacy Policy