thumbnail

leer houdini door gratis cursus op 3dbuzz

Door: 3dhype, 13 maart 2003 3dbuzz biedt aan elke gebruiker, een cursus aan om houdini te leren. het opzich moeilijke pakket wordt uitgelegd met behulp van korte filmpjes die te downloaden zijn op 3dbuzz. wat je moet doen is de houdini apprentice download (die dus gratis is, het totale pakket kost $17,000) en bij 3dbuzz aanmelden als lid. je krijgt een pagina waarin jij je filmpjes kan downloaden en daarna moet je een stel vragen beantwoorden die over het besproken onderwerp gingen. het is leuk om te doen en je leert er veel van. alleen voor de niet engels minded mensen raad ik aan om niet te snel de volgende film te willen zien. het is namelijk zo, dat de eerste filmpjes langzaam gaan, maar later na twee a drie filmpjes het bijna niet meer bij te benen is en je dus niet meer weet wat er in de volgende filmpjes vooraf ging.

wat is houdini apprentice?
houdini apprentice, niet echt een achternaam waar een lampje van gaat branden, maar is het je ook opgevallen dat steeds meer 3d software maatschappijen een educatie versie maken van hun originele pakket. je kunt er bijna hetzelfde mee als het originele pakket. discreet bracht gmax uit, maya personal learning edition. en zo bracht elke maatschappij er wel een uit. dus je begrijpt het al, houdini apprentice is dus een uitgekleede versie van de originele versie. alleen heeft dit een net andere eigenschap als alle andere packetten. je kunt er precies hetzelfde mee als houdini master (commerciele versie) alleen is het bestandssysteem anders. je kunt de uiteindelijke resultaten dus ook zonder watermerken renderen. een voorbeeld voor de rest van de educatie versies.

al met al is het een prima ervaring en je krijgt een certificaat als je klaar bent met de cursus. let wel op, dat je dus wel moet presteren, en dus niet lukraak wat invult.

hier kun je houdini downloaden
4820 Views
Blijf op de hoogte! Ontvang insprirende artikelen, tutorials, tips, nieuws, vacatures en ontwikkelingen in je mailbox.
 Abonneren

Over de auteur

3dhype

Populaire onderwerpen

Corridor Crew: vergeten Disney's Magic Prisma met Paul Debevec

Dutch-Speaking Meetup op BCON23

Post Panic stopt

Still Here

Eerste Nederlandstalige Community Bijeenkomst tijdens BCON 2023

Vrienden van 3dhype:
  Populaire projecten