Socrates

Portfolio Info Blog Likes (0) Volgt (0) Volgers (1)
 Bericht
Volg
 Autodesk issues Hoi Iedereen

Mocht iemand een of ander probleem ondervinden mbt autodesk producten(technisch en/of zakelijk), dan kun je het hier kwijt en als het op te lossen is dan ga ik mijn best doen om het voor elkaar te krijgen.
We hebben hier wat directere lijnen met Autodesk en kunnen daarom ook vaak sneller met een oplossing komen, of in ieder geval een duidelijk antwoord, waar je mede 3d -ers wellicht ook wat aan hebben.
 Like
 Reageer
 3D-trainingen Hoi Iedereen,

Ik ben Martin en werk bij Socrates(reseller van 2d/3d software en hardware) en ik vroeg mij af wat 3D-ers in Nederland graag zouden willen zien mbt software trainingen (Maya/Max etc)
We geven als Socrates zijnde al trainingen maar die onderscheidden zich voornamelijk in basic en advanced een basic cursus lijkt me in principe wel goed(uitleg over de interface etc), maar als je eenmaal verder komt met 3d ga je toch tegen een aantal specifieke problemen aanlopen wat ook voor iedereen weer anders is en misschien dat alleen een advanced cursus dan te generiek is.

Dus als jullie het willen dan zou ik graag jullie feedback hierover terug krijgen, ook meningen van mensen die via ons een training hebben gedaan zijn zeer welkom(negatieve en positieve ervaringen).
Als het maar een beetje onderbouwde feedback is.

 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2000 - 2024