Eriktier

Portfolio Info Blog Likes (0) Volgt (0) Volgers (0)
 Bericht
Volg
 AFC Asian Cup Song: 'dog morph' shot Ik heb net een eerste post gedaan op m'n blog over een stof simulatie die ik gedaan heb voor de AFC Asian Cup Song:
. Je kunt de post hier vinden: http://bit.ly/fyc63A
 Like
 Reageer
 Tron geinspireerde animatie Hi,

Een tijdje geleden heb ik gewerkt aan een op Tron Legacy gebaseerde animatie. Ik ben begonnen hierover te bloggen (breakdown komt eraan).

http://ow.ly/3srcY

Ik heb gewerkt aan vrijwel alles behalve het bike model en de uiteindelijke versie van de character animatie.

Cheers,
Erik
 Like
 Reageer
 Surf's Up in Houdini Hoi,

Dit is m'n eerste postje op dit forum. ik ben sinds iets meer dan aan maand een brekende golf oplossing aan het maken in Houdini zoals in Surf's Up van Sony Imageworks. Aangezien ik hierover op meerdere forums aan het rapporteren was heb ik uiteindelijk besloten om mijn voortgang op een blog bij te houden: http://blog.dutcheffectsfactory.com. Ik ben tot nu toe erg tevreden met de voortgang, vooral aangezien dit m'n eerste serieuze Houdini project is en ik dus vrijwel alles eerst moet leren voordat ik het kan toepassen. Ondertussen heb ik al zeer positieve reacties gekregen op een van de forums van de supervisor van het team dat de golf oplossing voor Surf's Up heeft gemaakt destijds. Ook bij SideFX (makers van Houdini) zijn ze erg positief over deze ontwikkeling. Dus ik kan niet klagen. Ik ben me er van bewust dat de blog in het Engels is en het op dit forum eigenlijk de bedoeling is om in het nederlands te posten, het is echter te veel werk om meerdere talen op m'n blog bij te houden. Natuurlijk ben ik erg geinteresseerd in wat jullie van het resultaat tot nu toe vinden en ik ben natuurlijk bereid om alle verkeer op dit forum gewoon in het Nederlands te doen..

Cheers,
Erik
 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2000 - 2024