Happyship

Portfolio Info Blog Likes (2) Volgt (2) Volgers (1)
 Bericht
Volg

Samenvatting

Happy Ship is een 3D animatie & VR studio uit het hoge noorden van Nederland, Groningen. Hier worden al jaren computeranimaties, multimedia-installaties en visual effects geproduceerd, zowel in opdracht als experimenteel. Hierdoor is Happy Ship’s 2e natuur bijna te denken vanuit mogelijkheden en niet zozeer de beperkingen, technisch of budgettair.

Natuurlijk zijn ook aan Happy Ship de ontwikkelingen op het gebied van Virtual en Augmented Reality niet voorbij gegaan. Het sluit fantastisch aan bij onze expertise, een verhaal in 3D, en biedt ongekende mogelijkheden de kijker/bezoeker ook daadwerkelijk de omgeving te laten ontdekken, onderzoeken en er in betrokken te raken… een ervaring beleven! Met een aantal opvallende projecten, waaronder De Virtual Reality Orkest Ontdekker, GSMA, De Schommel en Dino Hunter Boxtel, hebben we ook hierin wel weer een aardige toon gevonden.

Happy Ship deelt haar brede 3D wereld-expertise en ervaring graag met partners die met hun projecten de grenzen van de digit

Showreel

Locatie

3ddy Publishing © 2000 - 2024