Account maken  Inloggen

3dhype

Portfolio Info Blog Likes (7) Volgt (9) Volgers (1)
 Bericht
Volg
 Zbrush forum geopend
 Like
 Reageer
 Banner op 3dhype: NIET DE BEDOELING
 Like
 Reageer
 Karakter ontwerp top40 presentatie Kreeg vandaag de opdracht om in 1 dag 10 karakters te ontwerpen, voor een een of andere uitzending op een tv station voor een top40. Allemaal heel vaag, maar ik weet er ook niet meer van dan dit.

Hier alvast 2 karakters, ik ben net begonnen dus dit is het tijdbestek van 1 uur.B-)
 Like
 Reageer
 Op of Aanmerkingen Topwerk! Deze thread is aangemaakt voor C&C op topwerk, de wall of fame van 3dhype.com. Deze site is te zien op: http://www.3dhype.com/walloffame.asp

3dhype heeft er een uitbreiding erbij. topwerk genaamd. topwerk is een site waar alleen het beste werk wordt getoond dat geplaatst is op 3dhype. Natuurlijk bepalen wij niet wat mooi is, maar jullie leden kunnen op al het werk stemmen wat geplaatst is in de galerij en op het forum door op de sterretjes boven elke plaatsing te klikken.

De bepaling of iets in topwerk mag komen, is simpel door te kijken hoeveel stemmen en hoeveel punten hetgeen heeft behaald. Het volgende is zojuist besloten:
Wanneer men 4.3 of meer punten behaalt met het desbetreffende werk, komt direct in topwerk en behaalt hiermee de gouden tulp ter erkenning.
Wanneer men 4.0 punten tot 4.3 punten behaalt met het desbetreffende werk, komt men ook in topwerk en behaalt hiermee de zilveren tulp ter erkenning.
Wanneer men 3.7 punten tot 4.0 punten behaalt met het desbetreffende werk, komt men ook in topwerk en behaalt hiermee de bronzen tulp ter erkenning.

Deze punten worden pas waargenomen wanneer er 6 of meer stemmen per werk zijn getelt. ook wanneer men niet de desbetreffende punten behaalt, kan het werk nog in topwerk komen als blikvanger. Als jullie op of aanmerkingen hebben op deze beslissingen of misschien ideeen willen toevoegen dan kan dat hier:
 Like
 Reageer
 Meneer lantaarnpaal Zo, vandaag een klein opdrachtje gehad van KISS, deze zal donderdag met vizemen moeten gaan praten, ik vond hem persoonlijk wel cool geworden.
 Like
 Reageer
 boom algoritme voor realtime 3d engine He mensen, vandaag bezig geweest met Maxscript en heb daarmee een algoritme geschreven waardoor willekeurige bomen onstaan. Hier alvast een voorproefje, en laat me even weten wat je ervan vind
 Like
 Reageer
 Ooit iets gekocht wat niet aan de verwachtingen voldeed? Je loopt een winkel binnen en ziet daar iets staan wat je al een tijdje wilde hebben. Je koopt het en loopt ermee naar huis, je gaat het gebruiken en opeens kom je erachter dat je toch niet zo graag wilde hebben aangezien het niet doet wat jij vraagt (hier heb ik het dan niet over windows).

Als je het product dan terugbrengt naar de winkel vertellen ze je meestal dat je het geld moet besteden in dezelfde winkel met een tegoedbon of iets dergelijks. En dit gebeurt vaak, het wordt door veel mensen normaal gezien. Maar volgens het burgelijk wetboek hoef je hier als consument geen genoegen mee te nemen!

Volgens artikel 17 (titel 1, afdeling 2) van boek 7 van het burgerlijk wetboek http://overheid.wetten.nl zoek op: wetten, titel: burgerlijk wetboek, artikel: 17)

Bron: KNT mailinglist; Jan Jaap
 Like
 Reageer
 andromedia - een nieuw multimedia bedrijf! Nou, het is dan zover, ik (3ddy) mag me volledig eigenaar noemen van het bedrijf andromedia. Ik ben vandaag (gister):-, naar de KvK, gemeentehuis, bank en belastingkantoor geweest en heb daar aan alle verplichtingen voldaan (het viel reuze mee) en ben dus nu de rechtmatige eigenaar van andromedia.

Voor 3dhype verandert er helemaal niks, 3dhype blijft non-commercieel en staat totaal los van het bedrijf.

Meer komt nog!
 Like
 Reageer
 Europeanen helemaal gek van 3dsmax 6! Laatst, 2 dec, zijn een paar van ons naar een max event geweest. Over heel europa zijn het er 6000 geweest. Als je het hebt gemist kun je op de discreet pagina een demo versie downloaden en de meeste video tutorials uitproberen

Moest even vertelt worden. B-)
 Like
 Reageer
 Fotos van Benelux Discreet Tour te Apeldoorn Vorige week, 2 december zijn we (Mediamonkey, Ivo-d en Ik (3ddy)) naar Apeldoorn afgereist om de Benelux Discreet Tour bij te wonen. Deze keer was het in Apeldoorn. Het werd gepresenteerd door jean pierre van gastel (topcad.nl) die ook lid is van 3dhype. Om een beetje een beeld te geven hoe het er allemaal uitzag hebben we een paar foto's genomen. Hier hebben we er dan een paar:

Hier werden enkele mensen voorgesteld die deze dag organiseerden. Hier is Joep van der Steen aan de praat (van 3dstudio.nl) met een inleidend verhaaltje. Rechts van hem staat Jean Pierre van Gastel.
 Like
 Reageer
 3dsmax 6 is uit! Ik had geen zin om vandaag een nieuws stukje te schrijven, maar om even het nieuws vertellen: 3dsmax 6.0 is uit. Verschillende mensen onder ons (ook ik ben er 1 van) hebben de pre-release mogen proeven. Maar nu mag het dus echt! Trouwens werd ook tijd!
 Like
 Reageer
 Ik zoek een lettertype, de naam weet ik niet maar voorbeeld wel! weet iemand wat voor een lettertype dit is? ?-)
 Like
 Reageer
 materials/shaders verzamelen? Het idee is niet origineel, maar ik dacht, wat als wij nu eens materials verzamelen om te downloaden, of om de instellingen als tutorial zouden plaatsen. Ik wil ff weten wie er voor in is, als het een redelijk aantal is programmeer ik zoiets waar je onder categorien materials/shaders kunt uploaden/downloaden B-)
 Like
 Reageer
 Belangrijk !! VIZ en max gebruikers : geen upgrade naar Windwos 2000 SP4 Ik kreeg een mail van Joep van der Steen, van 3dstudio.nl dat VIZ problemen geeft bij SP4 van win2K. Hierbij zijn originele bericht!


Aan allen,

Het is gebleken dat er een ernstig probleem is bij het gebruik van .max
bestanden in combinatie met Windows 2000 met Service Pack 4.

Eenmaal geopende bestanden en daarna opgeslagen bestanden zijn NIET meer te
openen.

Op dit moment is er nog geen echte oplossing voor dit probleem voorhanden.

Wij hebben deze melding gekregen via de mensen van Discreet, maar inmiddels
is gebleken dat dit ook voor VIZ bestanden opgaat. Kortom niet updaten naar
Service Pack 4 totdat er een oplossing voorhanden is.

Met vriendelijke groet
Joep van der Steen
3dstudio.nl

 Like
 Reageer
 wat vind je van dat ding wat hierboven hangt. wat vind je van dat ding wat hierboven hangt. opmerkingen toevoegingen veranderingen zijn welkom
 Like
 Reageer
 Like
 Reageer
 Like
 Reageer
 test thread ik test hier even een aantal dingetjesB-)
 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2020