Rolfvanslooten

Portfolio Info Blog Likes (0) Volgt (0) Volgers (1)
 Bericht
Volg
 Project "Waveworld" Alweer een aantal jaren ben ik samen met twee muzikanten in mijn (spaarzame) vrije tijd bezig met het project "Waveworld"
Waveworld is een multimediaproject waarin elektronische muziek gecombineerd wordt met computergraphics. Wat aanvankelijk begon als muziek met bewegend beeld (3D animaties) is uitgegroeid tot een compleet universum met zijn eigen geschiedenis en verhalen. Langzaam maar zeker vertellen we steeds meer over deze wereld in de vorm van muziek,schrift en (3D)beelden.

De beelden worden op bioscoopformaat geprojecteerd tijdens onze live concerten, maar ook wordt er gewerkt aan een korte animatiefilm die afspeelt in het Waveworld universum.

Na succesvolle concerten in Nederland, Engeland, Amerika en Polen gaan wij dit jaar na een rustperiode weer optreden in Nederland. Hiervoor zijn we hard aan het werk aan een nieuwe show van 80 minuten animatie.

Ik ben altijd op zoek naar mensen die tijd en zin hebben om hiervoor objecten te modelleren.
Als je interesse hebt, stuur dan even een mailtje vanaf onze website waar nog veel meer info over dit project te vinden is.

www.waveworld.tv
 Like
 Reageer
3ddy Publishing © 2000 - 2024